Love is in the air!

Min älsklingsårstid = HÖSTEN!

Det är så vackert! Jag vet inte vad hösten gör med mig men den gör något med mig... Jag känner mig som en ny människa, jag blir som försälskad i allt!

Det luktar så ljuvligt på hösten, det är mysigt när det regnar och är ruggigt och blåsigt... Det är skönt att gå ut och gå i det friska regnet och bara dra in lukten i lungorna.

För att inte tala om färgerna!! Alla vackra varma färger.. det varma ljuset som solen ger ifrån sig, nästan lite rosa-orangeaktigt.

Hösten är romantisk, varm och mystisk.

Jag är förälskad i hösten!

Justet! En nykomling i huset!

Glömde skriva att vi var på Blomsterlandet och köpte en ny växt till vardagsrumsfönstret... VI sörjer den andra växten och finner henne oersättlig... men detta tomrum måste fyllas upp!!! =p

Här är Helge, vår nya växt!!

image140


Han får stå i samma fönster som Tryggve, sin kusin och göra honom sällskap...               Tryggve ------->                 


Har ni inte skådat vårt underbara vardagsrumsfönster så gör det nu... helt underbara, de ligger i söderläge så ljuset härinne är fantastiskt om dagarna! Vi har valt att inte ha några gardiner för vi anser att de skulle hämma de vackra med fönstrena....

image141


Det är mycket finare i dagsljus.. ska lägga in en sådan vid ett senare tillfälle..

Justet... vi har nykomlingar i köket också.... tvillingar!! Någon sorts Dracena... vet inte vilken, ett konstigt namn på Latin som alla arter och släkter  =)

image145
Ta det där med växtnamnen med en nypa salt hörni.... =)

Timberland-kängor och en iPod

I helgen har Karlsson skämt bort mig rejält!! (Nu menar jag materiellt, skämma bort mig med LOOVE gör han varje dag). Han köpte en iPod till mig när jag var som mest ledsen igår för det här med viruset. Jag följde med till OnOff.. Han valde iPoden, Andra generationen (nya modellen) nano 8 GB med lite större skärm så att man kan titta på film. Jag fick säga vilken färg som var snyggast och jag valde ju så klart den blå... så jävla snygg. Sen när vi satte oss i bilen räckte han den till mig och sa:

-"Den är din, baby, du får den"...
-"Nej" sa jag "Jag har varit så jävla korkad, jag förtjänar ingenting".
-"Var inte dum nu, jag köpte den till dig, inte till mig"


image131

                                             

.................NI ska fan veta att jag är inte den sortens tjej som tar emot en massa saker och är bortskämd (inte för att det är något fel i det egentligen). Karlsson har försökt köpa saker till mig MÅNGA gånger men jag har sagt NEJ. Mobiler, skor, jackor och han har till och med försökt övertala mig att få köpa en ny vespa till mig ett antal gånger.. Men jag är uppfostrad på ett annat sätt. Jag har lärt mig att jobba för att tjäna egna pengar som jag kan köpa saker med och jag gillar det sättet. Jag gillar att slita för mina pengar.. och spara dom.. när jag sen köper något så uppskattas de mer...

Sen idag var jag och Karlsson och köpte nya skor till syster yster.. hon har fått problem med ryggen så vi köpte ett par bättre skor till henne... Då såg Karlsson ett par as-snygga Timberland-kängor som jag provade... Han tyckte de var skitsnygga och jag tyckte de var skitsnygga... Så han köpte dem till mig också... Skitbra.. för nu har jag varma och bra kängor till vintern!!! De förra jag hade var det inget foder i så jag frös om fötterna och de gav mig skoskav. Så det var en bra investering!! 700 kr på Intersport.


image138



Tack min tjocka Guldfisk för de vackra och skitbra presenterna!!!!

Villamässan i Tipshallen

Idag var jag och Karlsson på Villa-mässan i Tipshallen... Det var jättemysigt att gå runt där och titta på en massa grejer till huset..

Det slutar iallafall med att jag och Karlsson bokar tid med Crawford-återförsäljaren i Växjö för garageportar, för att de ska komma och mäta och titta på vilka förutsättningar vi har för att sätta in en garagedörr med portautomatik, så vi slipper gå ur bilen för o öppna porten...

Vi har ju inte bundit upp oss på något.. men bokade man tid på mässan så får man en extra fjärrkontroll, kodknappar och något annat var det också på köpet när och om man köper en port från dem. Så vi får se vad de säger.



Sen köpte vi även lite inredningstidningar... 5 stycken för 50 kr.. billigt och bra tycker jag.. även om vissa av tidningarna är några månader gamla.. de är fortfarande fyllda av inspiration!!!!

image130

Jävla skitvirus! har "virusat" sig på min dator!

Hoho!

Satt på msn igår, fick en fil av en släkting... jag mitt dumhuvud tog ju givetvist emot den.. och öppnade den..

Det visar sig, "överraskande" nog, att det är ett jävla virus! Det där jävla viruset som jag varnat alla för.. det där jävla viruset som det stod om på aftonbladet och som skriver av sig självt och skickar sig självt till alla dina kontakter!!!

Det här jävla viruset är för jävligt... det har spridit sig... vi har märkt att datorn är segare nu.. men än saknar vi inga filer eller så... Det värsta är att datorn är nyinköpt.. så jag satt och lipade halva dagen igår!


SNÄLLA!!! ta inte emot filer på msn!! skaffa ett bra antivirusprogram.. skit i om det kostar lite om året... Och var säker på att de du snackar med på msn verkligen är den du tror att du snackar med.. Detta viruset skriver nämligen till dina msn-kontakter...

Hoppas att datorn blir frisk...

Nu åkte jag dit igen!!

Fan fan fan!

Idag kom H&M Rowells inspirationskatalog... och det är väl fan att man ska ge sig fan på att titta i den??
Det slutar med att jag ringer och beställer för 677 kr! Och jag som PRECIS fått hem ett paket därifrån.. Well done Cladde!

Vad ska man säga? Jag kan helt enkelt inte stå emot deras kläder. Beställde tunika, jacka och ballerinaskor. Har redan ett par svarta likadana skor och är helt förälskad. Jaja... Karlsson vet inte om detta ännu... Tror inte han blir ledsen i ögat =)

Jag är iallafall stolt över att jag inte handlade de där andra 4 tröjorna och den där andra jackan också.. Det hade ju blivit ganska mycket dyrare.. puuuh!

image129

Vaddå fruktskål?? här är min grönsaksskål!!!

Åhhh.. det ser ju alltid så fräscht ut med en fruktskål på bordet... skitsamma om frukten ligger och ruttnar, det ska ju bara se fint ut... eller??

I köket har jag min lilla grönsaksskål!! Grönsaker jag använder dagligen är just lök, vitlök och tomater (citroner också men det är ju en frukt..) OK jag erkänner... Mangon har jag bara lagt dit för att det ska se snyggt ut...

Just lök och vitlök är fina accessoarer i köket... Det känns väldigt höstigt också... typ "nu har jag varit i landet och skördat löken!" hehe... Sen kan jag faktiskt inte hjälpa att jag har jävligt snyggt och höstligt kakel ;-)

image126


Fin höstlig växt.. vet faktiskt inte vad den heter.. någon som vet?

image127


Min älskade radio, inköpt på Clas Ohlsson har jag för mig!!

image128

Någon dag ska jag till Sophys mamma och ta lite kort på hennes inredning och balkong... Den är så personlig och vacker!!! Något jag verkligen vill dela med mig av. Får se när jag får tid till detta.

Mums!! en förutsättning för att kvällen inte skulle kännas lika ensam

För alla som inte känner mig... eller för alla som trodde att de kände mig..

                   ....så finns det ett antal saker som jag finner helt oemotståndliga... denna gången ska jag ta upp en av dem som jag trots min... ehum volangaktiga figur inte kan motstå... vill inte... De är så fina, de är så roliga att göra, de luktar helt sanslöst gott... och smakar desto bättre...

BAKELSER!!!

Ikväll känner jag mig väldigt ensam... satt vid datorn och kommer till min förskräckelse på att Idol börjar om 15 minuter. Egentligen är det ju en stor lycka... men jag kommer ju på att jag har fan inget att smaska på!!!

Så jag bakade en klassiker... den där som man alltid gjorde när man var liten eftersom man inte FICK göra något annat på egen hand.....


image125


Ringde och biktade mig för Karlsson, "Vi ska ju inte äta sån skit på vardagar" trodde jag att han skulle säga... Men han brister istället ut: "Snälla säg att du har gjort med kokos på??!!"
"Självklart, älskling!"

Jag älskar chokladbollar med pärlsocker och Karlsson med kokos
Och NEJ, det heter inte Negerboll längre.. har redan kollat upp det i de nya ordböckerna =p
Men men.. var och en säger på sitt sätt.

Assietterna heter SYNTES KONST och är från IKEA, skitfina!

Kvällens supersexiga outfit

Här kommer kvällens outfit.

♥  Leggings
♥  Foppatofflor
♥  Stor tröja så man slipper dra in magen

Hoppas Karlsson tänder till ikväll... han kan bara inte motstå mig i denna sexiga outfit!

image124
Palla vänta längre??? nu ska ja soooova!

Tre anledningar att älska bröllop

♥  Alla är så glada och kära - ja förstås om inte bröllopet verkligen suger och man har skittråkigt

♥  Man kan vara social och man kan skaka rumpa - förutsatt att musiken är bra, att man känner sig bekväm med folket eller är berusad

♥ Och nu kommer vi till det bästa..... GRATIS MAT!!!! Jag vet jag är ond ibland... can't help it

image122

Sitter och lyssnar på lite blandad musik.. plöstligt dyker "daddy DJ" upp.. kommer ni ihåg den? "Daddy DJ, please take me to the party, and let me dance along..."

Fick minnen från när man gick på högstadiet.. och lyssnade på Scooter och "fuck the millennium" och typ den där technolåten "Blow my whistle bitch". Nostalgi heter det.

Var ute o gick runt Växjösjön med Sophy idag, vi snackade på och fan vad snabbt tiden gick! Ska fan aldrig mer gå ut o gå själv... det är så DRYYYYGT!

Sitter o väntar på min tjocka Guldfisk som envisas med att jag ska vänta på honom. Han slutar jobba 00.00 så jag får vänta ett tag till. Han lovade att han skulle klia mig på ryggen om jag väntade... IN MY ASS att han kommer göra det! (eller "mi potito" som farsan säger). Allt kommer att sluta med att han ljuger och gnäller om att han har ont i axeln.. och där kommer jag få ligga o klia HONOM istället.

Jaja. livet som hemmafru är hårt. ser fram emot att börja jobba på måndag. Ska vara i växeln i tre veckor och sen på IKEA of Sweden i fyra veckor. spännande!

Nu ska jag fräscha upp mig lite... vem vet.. jag kanske slipper klia ikväll ;-D

Mycket lägre än Glocalnet..

...är min energi idag... låååååg

Vaknade av att syster yster kom och slängde sig i min säng imorse, helt otippat, hon behövde prata av sig lite. Så jävla skönt o göra det ibland.

Käkade en onyttig jävla frukost, gott som fan var det men mådde illa sen, stekt ägg med bacon o köttbullar med chokladmjölk.

Jag och min älskade Guldfisk a.k.a. Karlsson har legat i soffan hela dagen.. vi har bara myst med filtar o kuddar och tittat på Beck och Harry Potter. Jag köpte även nya Plaza interiör som jag låg och myste med och bestämde mig för att börja prenumerera.

image118

Känner mig allmänt lat och mysig idag


Jag lagade hemmagjord pyttipanna, fifan va smaskigt det var! Glömde givetvist ta kort på maten....Älska MAAAAT!

KOllade på TV4 Fakta "dokumentären" som handlar om att ha många barn, närmare sagt 13 stycken! Och jag bestämde mig väldigt snabbt för att jag bara ska ha 2, max 3 när jag blir stor... Älskar barn så vi får se hur det blir med den saken.

På tal om lågt, lägre och lägst. Så vill jag uppmana alla att köpa lågenergilampor! Vi har bytt ut alla våra bordslampor till lågenergi. Och eftersom vi nästan bara använder våra bordslampor (för tillfället iallafall) så gynnar vi både elräkningen och MILJÖN!!!! För fan, jorden är det enda hem vi har och det enda hem vi kan erbjuda våra barn och barnbarn...


image121

Lampan är köpt på Lamplagret i Växjö och växt och blomkruka från IKEA

Gör dina egna möbler!

Jag och Karlsson funderade länge på vilken slags möbel vi skulle ha i entrén under vår nya spegel. Vi letade ganska mycket men hittade inte vad vi sökte, hittade vi rätt mått så var det inte rätt stil och hittade vi rätt stil så var det fel mått...

Så vi bestämde oss för att bygga en möbel själva! Vi köpte grindstolpar och sågade av dem till ben, sen köpte vi vanlig furuskiva och satte ihop skiten =)

Efter det betsade vi möbeln vit, det krävdes två målningar. Och här är resultatet! Hela kalaset gick sammanlagt på ungefär 400 kr. Billigt, vi fick vad vi sökte och hur charmigt är det inte med möbler man byggt själv?

♥ Spegeln inhandlades från IKEA och heter LEVANGER 799kr
♥ Kruka, blomma och vita dekorationsrosor från BlomsterLandet ca 200kr

image116



Resultatet!

image114

image115


När jag ändå hade lite ledigt och var lite händig passade jag på att göra en vedhämtare och betsa den vit också! Handtaget tog jag från en kvast som Karlsson haft sönder och blivit olycklig på. Och träet hittade jag i garaget.

Många känner säkert igen den som Ernst's vedhämtare från Sommartorpet. Jag har gjort något liknande fast inte lika hög som hans. Kolla själva här!!

image117

VI HAR FLYTTAT TILL HUS!

image112

Whooooho!!
Jag har inte kunnat skriva på hur länge som helst eftersom vi inte haft internet. Men nu installerade jag skiten och det funkar utmärkt!!

Så nu kan jag börja skriva om det som intresserar mig mest just nu... HUSET!
Vi har redan hunnit mysa MÅNGA gånger framför öppna spisen!

Det finns så många bilder och så mycket jag vill skriva om just nu.. men jag tar lite i taget. annars kommer ingen orka läsa ;-)

RSS 2.0