Titta jag har påskpyntat!

Och därmed har jag blivit en kvalificerad och duglig husägare! Helt ärligt så skiter jag i det egentligen.. Det finns så mycket krav i dagens samhälle på hur man ska vara och inte vara, vad som ska göras och inte göras.. Det är bara det att jag ÄLSKAR att pyssla men har inte haft tid eller rättare sagt ork till det. Och det var tvunget att göras idag om det skulle göras alls. Det är ju ingen mening annars. Tycker jag iallafall.. Och trött som jag är just nu så kommer jag inte lägga någon större energi på påskpynt.  Så tips till alla stressade personer, ta påskgodis, nål och tråd. Trä tråden igenom godiset och häng upp i några gamla kvistar som blev över från trädgården. Väldigt billigt tips också! Tog mig 10 minuter.

Det ska bli sååå skönt med långhelg! Kom hem för en halvtimme sen och la mig i soffan och bara stirrade ut genom fönstret. Vad ska jag göra? Karlsson jobbar kväll så det finns ingen att gnälla inför, ingen som tycker synd om en och berömmer en för att man slitit på jobbet. Jag ska nog steka lite pyttipanna och göra en god sallad. Sen ska jag nog lägga mig i badet! Välförtjänt faktiskt! Och ringer det på dörren idag så tänker jag inte öppna. Godiset som är kvar vill jag ha för mig själv och jag orkar inte med glada ungar som skriker "GLAD PÅSK!". Missförstå mig inte snälla.. Jag verkligen avgudar barn och alla deras små påhitt. Men idag är det inte rätt dag. Idag har jag faktiskt rätt till att vara en stor tjockskallig egoist.

PS. Till alla damer som har planer på att flyga till blåkulla ikväll för att dansa med djävulen, det är ingen idé, jag har djävulen hemma hos mig året om och han kommer att stanna hemma ikväll. Moahaha! DS.


Årets påskpynt à la Cladde

image516


image518

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jättefint! Önskar dig en glad påsk!

2008-03-20 @ 21:37:01
URL: http://inredning.webblogg.se
Postat av: Nua

Vad fint! Vilken bra idé att göra så med godis! Det såg så färgglatt och fint ut! Nu har vi satt i fjädrar här hemma och glasägg, men kanske att vi hänger lite mer ägg som du gjort imorgon. det uppskattas säkert av min dotter.

Glad påsk!

2008-03-20 @ 22:14:13
URL: http://www.nuas.blogg.se
Postat av: Emma

Jättesmart! Och när påsken är över kan man äta upp pyntet! (och man slipper ge iväg godiset till påskkärringarna...bara att säga " nej, det hänger i riset"! ha en gla påsk!

Emma

2008-03-20 @ 23:11:39
Postat av: Anna

mmmm det ser sjukt gott ut ;)

2008-03-21 @ 09:32:01
URL: http://newhill.blogg.se
Postat av: Josephine

Ville bara önska dig och dina nära och kära en Glad Påsk med massa mys och trevligheter!
Kram, Josephine

2008-03-21 @ 11:51:28
URL: http://josephineandersson.blogg.se
Postat av: Nua

Hej!
Äggen är köpta på Village. Där fanns så mycket snyggt men det var äggen som fick följa med hem. :0)
Glad påsk!

2008-03-21 @ 14:32:05
URL: http://www.nuas.blogg.se
Postat av: pia

Det där blev ju nedrans snyggt! vilken idé till en stressad småbarnsmamma som jag;)
GLAD PÅSK!

kramelikramen

2008-03-21 @ 22:01:08
URL: http://baramittlillahem.blogg.se
Postat av: Malin

WOW det där blev ju supersnyggt!!! Varför krångla till det??? Kram och ha en underbar påsk!

2008-03-21 @ 22:12:45
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se
Postat av: Terjemaiken

Wow Pete, what an amazing new site you have now; great therapy and loads to contemplate. Thanks for building my new art/design site - can not wait to see the end result.

2009-10-13 @ 08:10:29
URL: http://terjemaiken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0