Trött, trött, öm och lycklig!

Sitter här på jobbet. Är skittrött.. orkar inte vara mig själv idag.. orkar inte tramsa och retas och prata sönder folk. Jobbkamraterna tror att det är något fel på mig eftersom jag är så tyst. Jag är bara trött... Jag har flyttat HELA HELGEN!

Varje kväll förra veckan kom jag hem efter jobbet och började packa och städa lägenheten. På fredagen tog jag ledigt från jobbet. Gick upp tidigt och började packa. Klockan 11.00 var det dags för bankärende och skriva papper på huset! DET BLEV VÅRT!

Sen var det bara att åka och hjälpa husägaren att flytta och städa. Det var vi tvungna till om vi ville flytta in redan nu. Annars hade vi fått vänta till den 31:a augusti. Städade hela dagen och kvällen. Sen var det bara att åka hem och sova. Gick upp 06:30 på lördagen. Började packa och sen var det bara att börja flytta in i huset. Sen var det bara att börja packa upp. Höll på att städa och packa upp hela kvällen. somnade 12.00

Upp på söndagen klockan 7.00 städa ur kyl o frys som jag inte hann på fredagen, åkte till IKEA som iförsig var skitkul men jobbigt och tröttsamt. åkte hem och började sätta upp allt och bygga ihop. Vi gick och la oss 23.00. Upp klockan 05:45 och jobba idag...

Är helt slut. inte fått någon vila och varje gång och sluter ögonen och snurrar det. Mår illa.

Var lite väl optimistisk och bjöd in mina föräldrar på middag ikväll.. ringde nyss min far och frågade om jag fick komma på middag hos honom istället.. orkar verkligen inte. Vi bor nära varandra nu så nu kan jag terrorisera honom istället för morsan (som jag bodde nära innan).

Har inte internet nu så kan inte lägga upp bilder... Men det kommer så småningom. nu slutar jag snart. SKÖNT!

Konsten att vara.. ja.. lite vilsen

Jag: har ni läst om att det har varit två våldtäcktsförsök på Spetsamossen?
mamma: Ja, usch
Jag: Inte för o va jobbig, men många våldtäckter genomförs där, ändå envisas folk att gå där om nätterna?
mamma: Ja, visst
syrran: Vart?
Jag: Spetsamossen
syrran: Vad är det? (tittar med korkad min)
Jag: Det vet du väl fan vart det ligger! (tittar menande på henne)
syrran: nej
Mamma: Där cirkusen brukar vara, den jättestora grusplanen.
syrran: Nej.. vart?
Jag suckar djupt
Elena: Vet du vart BG ligger?
syrran: Ja
Elena: Spetsamossen ligger efter BG om man kommer från stan
syrran: jag fattar inte
Elena: det är en liten park och en liten rondell där man kan cykla igenom
Jag: Vafan börja inte snacka om rondeller för då fattar hon ingenting
syrran börjar bli uppspelt, andas fort och studsar i soffan hysteriskt
syrran: NU VET JAG! Vid dom där höghusen
Jag: det ligger en massa höghus i stan.. men aja..
syrran: Ja ja!... vad hände där?

För er som inte vet så vet NÄSTAN alla Växjöbor vart Spetsamossen ligger

Snart!!

Om det blir som planerat så flyttar vi in i huset på lördag! Vi kommer att få nycklarna på fredagkväll och även skriva papprena på fredag..

Och jag har aldrig varit så motiverad att städa som nu! Jag ser verkligen fram emot att torka av skåpen och andra förvaringsutrymmen ikväll, även om jag kommer hem från jobbet klockan 19 och måste gå och lägga mig 22. Ikväll ska jag även packa ner nästan alla mina kläder och börja packa ner lite köksgeråd.

om jag hinner ska jag även rensa avlopp och städa ugnen och under kylskåpen.. men jag tror jag är lite väl optimistisk nu =)

Karlsson är lite ivrig.. han tyckte att vi ska sova på golvet i huset mellan fredagen och lördagen eftersom vi inte kan flytta möbler förrän lördan. Det blev ett bestämt NEJ från min sida!

Varför gör vi så?

Häromdagen, när jag satt på tåget hem från jobbet, satt där ett helt gäng (typ 20 stycken)  killar i 12-14års åldern.. Det verkade vara något fotbollsgäng.. Hursomhelst! De satt och pratade och stojade och skrattade, de var väldigt högljudda helt enkelt.. Mig störde det inte eftersom jag själv har en lillebror i samma ålder och jag vet hur det börjar krypa i brallan på honom när han sitter still för länge..

Hade jag dessutom velat ha det lugnt och tyst så hade jag ju valt den "tysta avdelningen" på tåget

Däremot såg jag många sura miner och hörde många suckar från övriga resenärer... Varför säger ingen till om man störs så mycket? Tågpersonalen sa inte heller till dem.. Inte ungarnas "ledare" heller.. Folk blir hellre störda under hela sin resa än att säga till eller be snällt...

ÄR VI SÅÅÅÅ KONFLIKTRÄDDA?

Folk går runt och bygger upp sin ilska tills det hela spricker och någon får en otrevlig utskällning..

När jag skriver "folk" så inkluderar jag naturligtvis också mig själv.. hur många gåner har jag inte tänkt "vafan sa jag inget för?! varför höll jag bara käft?"

Jaja.. antar att vi alla är mer eller mindre konflikträdda.. måste jobba på det!

En bild säger mer än tusen ord...

Eller hur var det? Denna bild beskriver ganska mycket om mitt och Karlssons förhållande... Vi ska alltid fula oss.. alltid dissa varandra på skämt.. alltid bråka på skämt...
Detta fotot är svårt att tolka... man vet inte riktigt vad han tänker...

image111

Sjukt bra kärleksfilm!

Vill ni se en riktigt romantisk film så måste ni bara se Dagboken.. eller The notebook som är den engelska titeln på filmen.
Har ni inte sett den så måste ni se den.. om ni är romantiker så att säga.

Jag är så glad att min älskling gillar romantiska filmer.. ÄLSKAR MIN BULLE! Nu blev jag så jävla romantisk bara för att jag tänker på filmen =) SE DEN!!!!

image110

Filmen handlar om en sommarromans mellan Allie (Rachel McAdams) och Noah (Ryan Gosling). Men när sommaren tar slut skiljs de åt, Allie väljer att börja på en skola i New York och Noa stannar kvar i Seabrook. Efter några år korsas deras vägar igen, men till Noas besvikelse har Allie förlovat sig och planerar ett bröllop. Skall de våga se vad som hade hänt om Allie inte hade åkt hem?

text från wikipedia.org
bild från lovefilm.com

Vilken jävla dröm

Drömde inatt och jag och Stefan skulle flytta in i några kompisars lägenhet medan vi väntar på huset.. fråga mig inte varför men det blev tvunget att bli så. När vi väl flyttade in såg det ut som faaaan.. det låg gamla möbler huller om buller.. de hade inte flyttstädat så det låg dam överallt och golvet var klibbigt.. det låg mögliga tallrikar över hela diskbänken som stått där hur länge som helst och det sprang kackerlackor över hela golvet

Sen fick jag reda på att vi inte kunde flytta in i huset för det skulle rivas.. helt sjukt.. och jag bara grät och grät i drömmen.. Så när jag vaknade, var det som att vakna ur en mardröm.. åhh vad lättad jag blev!

Här kommer lite nyheter från MIO Möbler.. Katalogen kommer nu i augusti.. beställ den här!image108Vi är blattar allihopa! =)

Något som min sambo skrattar galet mycket åt är när min mamma pratar svenska.. det blir mycket grammatiska fel och uttalsfel där.. Min mamma blir dock aldrig ledsen, eftersom hon gillar att bjuda på sig själv och skrattar med och låtsas bli arg på Stefan.

Citat:

Mamma och Stefan håller på och småtjabbar lite och mamma får rätt i diskussionsfrågan och säger plötsligt:
- JUSTET! Sug på den, GODIS!
Alla blir tysta och fattar ingenting, tills jag säger:
- Mamma.... det heter "sug på DEN karamellen".. Och du sa det i fel sammanhang.
Alla brister ut i skratt

Jag har en ful vana att kasta saker (som tepåsar och tuggummin) från köksbordet till diskhon. Jag skulle kasta en tepåse denna gång men missade totalt och träffade micron.
Mamma: Fan, Claudia! Ditt äckel!
Jag: Fan, nästan!!
Mamma: Ja men Claudia, Nästan Skjuter Ingen Räv!
Alla brister ut i skratt...
Jag: Mamma, det heter: "nära skjuter ingen hare"

RSS 2.0