Hur mycket är blir din döda kropp värd?

Hittade en konstig sida på en annan tjejs blogg.. haha! det var lite roligt faktiskt! Gör detta testet och se hur mycket din döda kropp blir värd

Klicka här

Måsten till öppna spisen!

Måste ju skryta lite med att jag kommer att kunna mysa framför en öppen spis om 3 veckor! Då flyttar vi till huset!!!

Jag längar och det är helt outhärdligt... har stått ut i en månad snart.. vill flytta in NU!!!
Man blir ju knäpp också av att titta på en massa inredningsprylar, målarfärg, badrum och garderober.. Men nu vet jag iallafall nästan exakt hur sovrum och vardagsrum ska se ut!

Måsten till öppna spisen!
♥ Varma drycker
♥ Ruggigt väder
♥ Mjuk matta (fårull eller annat mys)
♥ Tända ljus
♥ Mjuk pläd
♥ Harry Potters nya (och sista) bok
♥ Gärna min älskling också!


image107
Plädar från EM, bild - öppen spis från Demidekk, Fårskinn från IKEA, bild-värmeljus från icakuriren, kopp från designonline.

Färg färg färg...

Vi ska måla om huset.. som vi ska flytta till... helst i år om det går =)

Vi har bestämt oss för att vi vill ha grått.. men där tar inte valen slut! finns hur många kombinationer som helst! massa nyanser... vissa går mot blått, andra mot grönt och andra mot beige... vilken färg ska vi ha runt fönstrena??? Vi funderar på antingen grått hus med vita knutar eller med mörkgråa knutar..

Och min pojkvän som alltid har sån beslutsångest inför köp... han är omöjlig att ha o göra med nu! Han bara pratar färg, färg, färg hela tiden! Och stackarna på Växjö Färg och Tapet har fått stå ut med honom ett antal gånger nu.. han skulle dit idag igen!!

På demidekk.se kan man testa sig fram lite med olika hus och färger... det är ju så svårt att se helheten på ett litet färgprov! Man väljer "kulörväljaren" och sen "Exteriör"


Vad säger ni? Vita knutar eller mörkgråa??


image105

?

image106

Skämt

Har tråkigt.. det ringer inget i växeln.. så jag skriver ett litet skämt:

Medans mamma låg i sängen med en främmande man, gömde sig lille Pär (kvinnans son) i garderoben... Plöstligt kommer pappa hem och den främmande mannen flyger upp från sängen och gömmer sig i samma garderob. Mamma klär på sig fort!

Pojken viskar: Vad mörkt det är härinne
Mannen viskar tillbaka: Ja
Pojken: Vill du köpa min baseboll?
Mannen: Nej, tack
Pojken: Min pappa är hemma... jag kan ropa
Mannen: Ok ok.. hur mycket ska du ha?
Pojken: 1000 kr
Mannen: SÅLD!

Dagen därpå händer samma sak och mannen och pojken hamnar i samma garderob igen..

Pojken viskar: Vad mörkt det är härinne
Mannen viskar tillbaka: Ja
Pojken: Vill du köpa min basebollhandske?
Mannen kommer ihåg gårdagens samtal och säger direkt
Mannen: Ok ok.. hur mycket ska du ha?
Pojken: 1000 kr
Mannen: SÅLD!

Dagen därpå frågar Pärs pappa om de ska kasta lite baseboll.. pojken förklarar att han sålde bollen och handsken. "För hur mycket sålde du dem för?" frågar pappan... "2000 kr" svarar pojken.
Pappan: Fy skäms! Att du lurar dina kamrater på det sättet! Nu får du gå och bikta dig!

Pojken går in i biktbåset... efter en stund säger han: "Vad mörkt det är härinne"
Mannen svarar: Börja inte med det skitsnacket igen.. du är i min garderob nu!

IKEA fixar också stilen - delvist

IKEA har också fina produkter som fixar den romantisk-moderna stilen. Inte lika fint kanske som ILVA, men lite billigare och lite mer diskret..

image104
IKEA.se

ILVA fixar den romantiska stilen

Jag gillar romantisk inredningsstil... Så länge den inte är FÖR romantisk.. den får gärna vara modern-romantisk! I rätt kombinationer blir det hur snyggt som helst!

ILVA i Malmö fixar definitivt den stilen jag gillar!

Så fräscht! Så snyggt! Så romantiskt!image103
ILVA.se

Tryck på länken BULLE!

GARDEROB EIKESDAL

(länken till min sambo som vill se hur garderoben ser ut)

Äntligen hittat min garderob!!

Jag har ju egna planer på att byta ut garderoberna i sovrummet i nya huset... Karlsson tycker inte att det är någon brådska.. men är det något jag vill ha klart snart så är det sovrummet!!

Skönt att jag får inreda det själv
! Min kära sambo är ju så intresserad av inredning han också.. så jag får inte ha inredningen för mig själv.. det gäller att kompromissa! Men han lovade mig att jag skulle få inreda sovrummet själv! woohoo!

Garderoben behöver vara 2,5 meter och jag vill ha skjutdörrar.. 2 m blir för lite förvaring och 3 m får inte plats... Har kollat lite på andra garderboer än IKEA men de är ju så dyra!! någon som vet någon billig försäljare?

Men NU! har ikea fått in en snygg skjutdörr som är 2,5 meter... Den är snygg! men den kotar en del också. ca 6000kr. Ek och härdat svart glas.
Snygg spegel, svart örngott, ljusstake och förvaringslåda från IKEA.. Lampa, vitt och grönt kuddfodral från MIO

image102

Brunt igen?!

Älskar bruna, beiga och andra varma färger som bara får en att vilja krypa upp någonstans och mysa =)

Nu är väl brunt och beige "ute" och det som gäller är svart och vitt i kombination med starka färger... Men ska man jobba som inredare i framtiden blir det omöjligt att hänga med i alla trender... varför ska man göra det? Inredning börjar bli som klädmode.. man måste hänga med hela tiden och uppdatera sig..

Jag tycker att det är snyggast när man speglar sin personlighet och smak i sitt hem.. då blir inredningen som mest trivsam och spännande! Jag är inte så mycket svart-vit.. kanske på små detaljer.. men jag är mest beige och brun.. Definitivt en färg jag kommer att ha i nya sovrummet!

image100
Härligt med brunt badrum!


image101
Snygga, bruna tapeter!
Färg,  tapet och bilder från Alcro

En läsvärd historia

Denna historien fick jag berättad av min pappa för längesedan. Kom att tänka på den häromdagen när jag satt på tåget på väg hem.

En äldre dam ska ta tåget och går till tågstationen. Hon ser att tåget inte kommer förrän om ett tag så hon går till kiosken i närheten och köper en påse med sin favoritkex som hon kan äta i väntan på tåget.

Hon sätter sig på sin favoritbänk där en ung kille redan sitter. Hon börjar äta av kexen och njuter fullt ut av favoritkexen. Helt plötsligt ser hon hur den unga killen tar ett av kexen och äter upp det! Hon tänker att han inte kan ha tänkt sig för och fortsätter att ta kex och tittar menande på honom för att han ska förstå. Men killen tar ett kex till och ler mot henne.

Hon blir upprörd! Hur vågar denna ouppfostrade unga man göra så! En främling! Hon tar ett kex till och blänger denna gång på killen. Men killen tar också ett kex och ler tillbaka. Hon blir frustrerad! hon tar två kex åt gången och tuggar menande och tittar riktigt fult på killen. Men killen fortsätter att ta kex och ler fortfarande vänligt mot damen.
Och så fortsätter det.. tills den fräcke killen helt plötsligt tar det sista kexet ur påsen och räcker över det till damen.

Hon tar emot det bryskt och tänker att minsan, den sista hade han inte mage att ta! hon tuggar argt och känner hur hela kroppen darrar av ilska!

Hennes tåg kommer och hon blänger en sista gång på killen och stiger på tåget. Hon sätter sig vid sin fönsterplats och tittar argt på killen som sitter kvar på bänken. Han ler och vinkar till henne men hon vänder bort ansiktet. När hon ska visa sin biljett letar hon i väskan och där hittar hon.. sin kexpåse! Hon blir först förvirrad men sedan går det upp för henne, att det i själva verket varit hon som tagit chips från pojken!

Måste bara tillägga att i fredags var det fullt på tåget! Jag menar FULLT! precis där man stiger på tåget finns det ju stolar som man kan fälla ner längs sidorna. Där satt jag och framför mig stod det fullt med folk som inte hittade någon sittplats. Längre bort i hörnet stod fyra pensionärer som knappt klarade att hålla balansen. Mittemot mig sitter 3 unga tjejer i 25-årsåldern och snackar. Jag erbjuder min plats till en av dem men de tackar vänligt nej eftersom de måste hjälpas åt att hålla i bagaget och de inte orkar att lyfta upp bagaget över sittplatserna.
Det är FÖRJÄVLIGT! Sen har en kille mage att ta sittplatsen medans jag är och frågar de äldre om de vill ha den. De äldre berättade att de redan har stått i 3 timmar och att de likaväl kan stå lite till...

Fy fan jag fattar inte... har inte folk vett i huvudet? Har ingen fått lära sig att man alltid erbjuder sin plats (om men är ung och kry) till gravida och äldre så att de ska slippa stå?

Vet ni vad det värsta är?? En av de tre unga tjejerna satt för en vecka sedan och predikade om sin kompis som gick på kryckor och hamnade i samma situation, alltså ingen erbjöd henne sin plats och denna tjejen berättade hur förjävligt det var! och så gör hon likadant själv!

Jag blir så upprörd!

Duktiga jag

Idag gick min baby upp tidigt.. han skulle till gården och sätta upp staket med kusin och farbror.. Så jag vaknade i min ensamhet och gick ut och gick en 45 minuters runda i rask takt innan frukost.

Var ganska hungrig när jag kom hem.. Gjorde ändå midjeövningar och några övningar för armarna som jag lärt mig från en aerobicsbok som jag fick av min mami.. Med hjälp av denna bok fick hon tillbaka sin snygga timglasform efter att hon födde mig... så boken är tryckt 1984!! Men den är skitbra!

Måste köpa en bra nagelfil... min moster hade en skitbra som hon köpte på Lindex.. tror att den kostar runt 100-lappen och är någon slags stenfil. Hann inte åka ner till stan idag så det får jag göra imorgon istället!

Ut och gick..

Var ute och gick i en timma igår.. gick upp till farsan och vattnade hans blommor och sen gick jag en längre runda och tittade på hus (gick förbi vårt blivande hus också! =))

Kom hem och gjorde massa sit-ups och armhävningar och annat skoj... Har träningsvärk i armarna idag! KÄNNS VÄLDIGT SKÖNT! Är inte ens godissugen idag!

Tog med mig matlåda till jobbet idag, köttbullar med fullkornsskruvar... det var inte alls gott.. tråkigt.. men mättande.
Idag ska jag inte träna.. Blev lite putt på min baby idag.. sa till honom att han far fasen ta och laga mat så jag slipper det ikväll. Kommer hem 18.00 eller senare varje dag och får ställa mig och laga mat åt båda... Han har faktiskt semester! Jag kräver inte mycket av honom. han behöver inte hålla kliniskt rent.. men lagar han inte mat åt mig så blir jag ju glad om han gjort något annat i hushållet.. t.ex. tvätta eller åtminstone tömt diskmaskinen så att jag slipper göra ALLT när jag kommer hem..


image99
Barnensbibliotek.se


Vet ni vad han sa häromdagen?? han är för rolig ibland... Jag har varit sjuk ganska länge.. men ändå kommit hem på gott humör från jobbet och lagat mat och tvättat... Så på kvällen kommer jag på att diskmaskinen inte är tömd och den smutsiga disken stod i diskhon... Så jag ber honom snällt om han SNÄLLA inte kan hjälpa mig att tömma diskmaskinen så kan jag rengöra spisen så länge... då säger han inifrån sovrummet (med TVn på) "men jag tänker"... TÄNKER??!!!! Det var då den sämsta bortförklaringen jag hört!!

Jag tror att jag har skämt bort honom för mycket... Jag kanske ska börja bete mig som en "riktig" 21-åring istället =) hehe.. då kanske han uppskattar det jag gör i hemmet... Jag vägrar nämligen bli en sån kvinna som tar hand om hela hushållet själv! Speciellt nu när vi flyttar till hus om en månad... Då får han komma med bättre ursäkter för att "slippa"...

Varför klaga på vädret??

Vi svenskar pratar alltid om vädret... Ibland är det det första vi pratar om i en konversation för att bryta isen. Och det uppskattas alltid att man pratar om vädret! Jag skulle nästan kunna påstå att man pratar om vädret minst en gång om dagen.

Jag vet inte om det bara är i MIN omgivning.. men alla bara klagar på vädret hela tiden!
-"Åhh.. det är för varmt!"
-"Åhh.. vad det blåser mycket!"
-"Kan det inte sluta regna snart?"
-"vad läskigt med åska!"
-"Så deprimerande när det mörknar så fort!"


image97


Jag älskar alla väder och årstider! Så länge man har rätt kläder så!! =) Blir aldrig deprimerad på vintern hösten utan ser det positiva av de årstiderna. Då får man tid att mysa och koppla av.

På våren känner man sig så ny och fräsch, det luktar vår och alla är så glada! inklusive blommor och djur! Alla längtar till sommaren och värmen börjar komma! Det känns som att alla börjar komma ut ur sitt ide.

Sommaren är varm och skön! (För det mesta) Man kan bada!!! Och ibland åskar det (MYSIGT!). Och sola och äta alla de goda jordgubbarna! Jag älskar stämningen bland folket på sommaren!

Hösten är en mystisk årstid med mycket romantik.. Älskar lukten på hösten! På hösten har ljuset en varm ton, lite orangerosa som förstärks av alla vackra färger! Det är vackert att ta på sig sin höstjacka och ta en promenad.

När vintern har kommit så börjar man längta efter snö och jul. Även om julen inte så så speciell längre så sitter längtan kvar... Pynta och umgås, baka pepparkakor, klä granen, bygga snögubbar.. Har ni tänkt på tystnaden som råder när det snöar? Den är väldigt speciell och mysig, nästan sorglig. Mysigt med mörker och kyla när man kan gå in och mysa!

Jag känner varje årstid med hela kroppen! Så härligt! Så nu när det regnar så mycket så njuter jag av det! Jag har dock aldrig varit med om att det regnar så mycket... Men folk vägrar väl inse vad det beror på??!!
Jag har aldrig bott i ett annat land men jag uppskattar verkligen Sveriges variation på väder! tråkigt med bara sol eller bara snö eller bara regn året runt!!
Men regnet gör att man längtar till solen! kanske klagar inte folk lika mycket när den väl kommer.. hoppas fan det annars blir jag arg!!!

Vilken är er favorit-årstid och varför???

Sommar!! Älskade svenska sommar!

image98

Bilder är tagna från: allsports.se, trebolit.se, fotoplatforma.pl/se, adrenaline.no, ageco.se, icakuriren.se, privat.sommarskog.se, nordicdrugs.com, pixgalleri.com, kolmarden.com

Roomservices make-over av Ebbas vardagsrum!

image96
Bilder tagna från Roomservice på kanal 5's hemsida

Inredning från Marstrands

Läste Roomservice-bloggen och fick inspiration och tips från en hemsida i Danmnark som heter Marstrands.com

Föll direkt för klädkrokarna som ser ut som skruvar! De är så fräcka! Måste ha sådana till huset! vet inte vart jag ska ha dom men jag hittar nog nått ställe! Föll lagom hårt för krukorna också! Särskilt för den svartvita.

Kudden är kanske inte helt min stil (är inte så rosa av mig) men i rätt miljö så gör den sig nog väldigt fin!

image94

Ingen träning i helgen

Hade tänkt träna i helgen.. men det blev inte av.. bara vilade och vilade och myste!

Jag har dock gått ner 1 kg än så länge. Känns ju skönt att det går åt rätt håll iallafall!


Promenad innan jobbet

Igår fick jag nog... kom hem efter jobbet och bara ORKADE inte gå ut! Var så hungrig så jag stack till mor min och åt.. och då hann klockan bli 19:30 så då var det ingen mening eftersom magen inte hann smälta maten. Så jag bestämde mig för att gå på morgonen istället.. så jag gick upp imorse, slängde på mig träningskläder, packade nya kläder i ryggsäcken, packade ner frukost och gick ner till stationen i rask takt!

Det tog mig 35 minuter, gick in på pressbyrån och köpte banan och drickyogourt och åt på tåget.
Frukosten (grovt bröd) äter jag till "jobbfrukosten" så slipper jag bli frestad av frallorna man alltid får på IKEA till frukost.

Det är så skönt! Blev riktigt pigg och så kan jag bara komma hem och bara slappna av ikväll!


Annorlunda överdrag till IKEA-soffor?

Företaget BEMZ designar egna överdrag till IKEA:s soffor med bytbara sofftyger.
Så om du inte gillar tyget på IKEA... Ta en titt på tygerna på Bemz hemsida!

 
Nytt tyg till Klippan?
image93

Mörka väggar? varför inte?

I alla inredningstidningar läser man om det här med att vi vill ha ljus inredning i scandinavium eftersom vi har så mörkt om vintrarna.. Men hur snyggt är det inte med kontraster??!! Vill absolut måla mina väggar mörka efter att ha sett den här bilden!!image90

Färgen heter Anis och är en MIO-färg från Alco Färg
Möblerna från MIO Möbler

Inspirerande sovrum!

Vardagsrum från MIO katalogen

image89

Fan vad jag älskar detta sovrummet! Det är så naturella färger men ändå inte tråkigt..
De gröna färgklickarna i kudde och pläd gör ju mycket. Men å andra sidan så behöver man ju inte köpa jättemycket nytt om man vill ändra uttrycket i rummet. Detta rum ska fungera som inspiration till vårt sovrum i nya huset.

Jag har redan köpt bäddseten, SÅ JÄKLA HÄFTIGA!
Fick ringa runt till MIO i halva Sverige för att få tag i dem eftersom de har utgått ur sortimentet,
Dom heter CROWN och ska finnas i svart också

Träningen

Börjar skriva här istället... orkar bara skriva på ett ställe =)

Jag är så arg på mig själv! Jag som skulle gå ner i vikt har snarare gått upp i vikt istället! har gått upp 1 kg!!
Jag rör ju mig inte ett dugg på jobbet.. bara sitter och svarar i telefon, käkar en massa godis som står där och väntar.. dricker en massa varm choklad från automaten och kommer hem sent och orkar ingenting! orkar inte laga mat till dagen efter så jag köper bara pajer och snabbrätter på Willys...

Men idag var jag ute och gick! cykade hem från stationen i motvind, gick ut på rask promenad direkt när jag kom hem. gick i 40 minuter sen gick jag till morsan och gjorde ben och magövningar i 10 minuter.. sen åt vi skaldjurssallad med ris som hon gjorde. NYTTIGT OCH GOTT!

Så jäkla arg!!

Hade en diskussion med en grupp kvinnor. Nämner inte vilka, som tycker att en lättklädd tjej delvis eller till stor del får skylla sig själv om hon blir våldtagen.. "killar är alltid killar".. Vad fan är detta??!  Jag blev så jävla upprörd!! Om en kille uppfattar en tjej som villig så är det väl isåfall hennes beteende det är fel på, inte kläderna?! Och om en kille ändå skulle missuppfatta så är det bara för tjejen att säga NEJ och så ska han förstå..

Jag fattar inte hur en person kan resonera på det sättet! Allra minst en kvinna? kvinnor ska ju ofta ha bekräftelse och vissa vill ha det genom att klä sig lätt eller så har de bara en sådan klädsmak... betyder INTE att de vill ha sex!

Jag vet inte.. jag är så jävla upprörd.. Sen kan väl jag titta lite halvt snett på tjejer som visar halva BH:n ute på stan och nästan visar trosorna.. men å andra sidan tittar jag snett på killar som har häng och går med bar överkropp på stan också. Det är bara en smaksak.. men det betyder inte att jag tycker att folk har rätt att våldta dom!!!

Va tycker alla?? är det fler som tycker att lättklädda tjejer bör skylla sig själva? SPOTTA UT DET BARA!!!

Billigt LYX!


image87
Värmeljushållare från VILLAGE, Servetter från IKEA, Gerbrabild från oncewild.com.au


Som jag nämnt i ett annat inlägg så tycker jag att det är lyx att köpa mig en inredningstidning! Sådana små detaljer som gör vardagen lite mer exklusiv! Dessa saker är ju inte särskilt dyra heller så det är ju inte omöjligt att unna sig detta oftare. jag kom på lite fler exempel:

♥ Jag tycker att det är lyxigt med servetter till middagen istället för hushållspapper. När jag väl köper servetter tycker jag att det är synd att skita ner dem när man torkar sig runt munnen eftersom de är så fina... LÖJLIGT? Jag vet! Men lyx är det för mig!

♥ Att bada med bubbelskum är lyx för mig! Speciellt när det luktar så gott också! Och badkulor är också lyx!

♥ Det är lyx att unna sig en blåbärspaj och Kaffe Mocka på ett café. Något jag nästan aldrig gör för det är så dyrt! Dricker inte ens kaffe egentligen så det är väl kanske därför jag aldrig fikar på stan.

♥ Att köpa fina blommor i en blomsteraffär och sätta i en vas hemma, eller att ge bort blommor till någon utan att ha en direkt "anledning".

♥ Att tända ljus till middagen och duka fint även om man bara ska äta själv.

♥ Göra sig iordning tidigt inför kvällen, gå och lägga mig i sängen och dricka en kopp med varm mjölk med honung i för att sedan somna direkt.

♥ Gå till affären innan frukost och köpa nybakt bröd, färska grönsaker och allt man vill ha när man är morgonhungrig och sitta LÄÄÄÄÄNGE och äta!

Inte för att...

Inte för att jag är på smällen eller så men jag har ett visst intresse för barn och barninredning. Jag hittade det här påslakanet på My First Room och tyckte det var så snyggt! Skulle absolut kunna tänka mig att köpa det redan nu och ha det inplastat tills man får en unge.. skulle passa utmärkt om man hade en flicka! Jag är nämligen lite anti-rosa-för-flickor-blått-för-pojkar. Påslakanet fanns även till vuxensäng men jag tror inte det skulle vara så populärt för Stefan att ha ett sånt påslakan. Spjälsängen är från Babyland, jag gillar det ljusa träet och de mjuka och runda formerna. MYSIGT! På gränsen till traditionellt sött, men med en modern touch.Häftig bordslampa i aluminium från ILVA, inte menad som barnlampa kanske.. men varför ska man bara ha gulliga små barnsaker i barnrummet??

image86
Evaristo

 

Respekt...

Av respekt till min släkt och andra personer så har jag tagit bort bilderna från min blogg som föreställer familjen... De har faktiskt inte godkänt att jag får lägga ut bilderna. Lite oschysst av mig... så nu är de borta! kommer fråga folk i framtiden om bilder får användas till min blogg.

Sitter här på jobbet... det är en väldigt lugn morgon. En halvtimme efter vi öppnat och jag har bara tagit emot ca 8 samtal. Så jag passar så att skriva lite.

Idag när jag kommer hem tänkte jag gå ut och gå med gåstavarna och även göra lite magövningar. Sen tänkte jag göra en tonfisksallad med ris till. Det var längesen jag åt tonfisk!


Emmsan, Liiiisa och Cladde

Vilken jävla Trio alltså! hahaha!

image82
Emma och jag var bästisar på högstadiet.. ni vet.. sånna som man sov över med VARJE helg och berättade alla hemlisar för och lånade kläder av..

Lisa och jag gick i samma klass och tramsade oss mycket tillsammans och pratade hemlisar med varandra och umgicks mycket!

Men när vi tre umgicks tillsammans... så blev det kaos... och nu menar jag på ett positivt sätt! Vi filmade oss själva en gång när vi stod i trädgården, utklädda och dansade och fulade oss! fy fan va roligt vi hade! Nu förtiden umgås vi inte så ofta längre.. alla har sitt på var sitt håll.. men vi har alla tre ändå sagt att det är ok att ha det så... ingen gnäller, ingen mår dåligt av det.. men när vi har våra små återträffar så har vi sjukt kul och pratar en massa minnen och tramsar oss så som vi brukade.

Förra lördagen träffades vi hemma hos emma... vi lagade tre-rätters-middag... och alla rätter skulle vara en hemlis.. Lisa gjorde förrätten (som vi inte visste vad det skulle bli) Jag gjorde varmrätten och Emma efterrätten. Till förrätt blev det en jävligt god röra med äpple, ärtor creme fraiche eller nått o massa vitlök! detta åts med hjärtformat rostat bröd och vindruvor.. FY FAN VA GOTT!

Sen kommer min varmrätt som Jeanetti har lärt mig! köttfärsfylld långfranska med smällt ost, tsatziki och sallad! Det var uppskattat! både av min mage och deras!

                                                  

Som avslut åt vi blåbärspajen som emma gjort! skitgod.. men du.. den där sockerkakan som du även ställde fram gick ju fan inte ner sen =D fan va mätta vi var! och vi drack och åt och skrattade och skvallrade och myste! Vi skulle ha gått ut sen men emmas fot tillät inte det.. så jag skjutsade ner Lisa i regnet och hon var ju inte supernykter heller för den delen så hon höll på att peta ut ögat på mig med paraplyet hela tiden.. som förresten inte hjälpte ett skit eftersom vi blev dyngsura iallafall =D

Men kul hade vi! Vi ska ut en annan dag har vi bestämt.. och shakea some ass för det är det vi tre är gjorda för!!!

                                                           

Justin TimberlakeJag var på Justin Timberlakes konsert i Scandinavium den 25 juni med min syster, min moster och en kompis till min moster. Det var skitkul! Vi hade sittplatser men stod upp ändå större delen av showen och dansade loss och sjöng så högt vi kunde!

image81


Jag hade skittrevligt men.. det finns några men... Jag blev lite besviken eftersom jag innan läst om hur fantastisk konserten skulle vara. "Rock your body" skulle nästan vara bättre än Michael Jackssons ljusshower... Ehh NEJ??

Och så läste jag någonstans om någon gospelkör som skulle sjunga i "Loosing my way". Visst var det en gospelkör i låten men gospelkören i sig fanns inte där fysiskt?! det var ett av numrena jag hade sett fram emot men blev besviken när jag bara så inspelade körmedlemmar på "filmduken".

Sen tycker jag att Justin är.. jag vet inte ens vad jag ska kalla det.. låtsas hångla med sina dansare?! till vilken nytta? man såg ju att det inte var på riktigt.. ville han göra alla fans avundsjuka? Det kanske hade funkat på mig när jag var i 12 års åldern (då var jag ett enormt BSB-fan) men nu tycker jag mest att det är lite töntigt faktiskt... Jag vet inte.. kanske har jag blivit en kärring =)

Annars var konserten skitkul och bra! Och Timbalands entré var helt sjukt bra! Hade dock njutit mer av konserten om jag inte hade behövt köra hem till Växjö direkt efter. Var hemma 03:20 och skulle upp och jobba tre timmar efter.. men där får jag faktiskt skylla mig själv! =D

RSS 2.0