Sofforna har kommit!!

Äntligen har soffhelvetena kommit.. vägrar att visa bild på soffan då det ser för jävligt ut runtomkring.. Men visar en bild på schaslongen.. vet inte riktigt vad jag ska göra i den hörnan.. men ett runt litet glasbord bredvid är inplanerat.. så att jag kan ha min lilla laptop där =) så kan jag sitta där och surfa.. Sen ska vi upp med DVDförvaring på väggen ovanför schaslongen.. våra TV-möbelslådor är helt överfulla med filmer nu.

Så nu är det Lull-lullet kvar som nån korkad inredare på TV sa.. haha.. matta, vardagsrumsbord o annat småskit som är roligt att köpa. Nån frågade hur mycket vi gav för lägenheten. Vi gav 860 000 kr månadsavgiften är på ca 3400 kr i månaden.

Har skitont i halsen men ska jobba imon ändå.. har varit ledig och sjuk mycket på senaste tiden så det passar sig inte riktigt att jag är borta imon också.. om någon nu är intresserad av det.. That's all for now folks!

Lamplävel från lamplagret =)


Vilket väder..

Folk klagar på vädret JÄMT!! Är det inte för regnigt så är det för varmt, för klibbigt, för kallt, för blåsigt, för mörkt osv osv osv.. hur orkar folk vara så negativa??

Jag försöker att inte klaga på vädret och har nog inte gjort det på länge.. Jag älskar att cykla hem i regnet och komma hem genomvåt.. jag älskar att gå ut i den kalla, mörka vintermorgonen och höra tystnaden och vira halsduken några extra varv runt mig.. Sluta vara bittra över vädret.. det är ett sånt I-landsproblem..

RSS 2.0