Hemma i flickrummet

Nja inte riktigt... vi har flyttat in i mammas sovrum. Så jag sitter här i sängen med den bärbara datorn, vår lilla TV och PS3:an. Mamma har precis gjort varma mackor till oss och jag ska snart hoppa in i duschen... Det känns precis som när man bodde hemma!!

Så nu mina vänner har vi lämnat huset. Jag har flyttstädat hela veckan och det är ju inte lite som ska städas och packas ner. Men nu är det klart och det är skönt att inte ha några lån nu!!! Nästa vecka ska vi titta på en bostadsrätt som ligger ganska centralt. Vi hoppas på den =)

Nu ska jag hoppa in i duschen.. sen ska jag lira lite Call Of Duty, world at war... Mitt nya beroende-spel =D

Mattan

Min stora älsklingsmatta köpte vi för ca 4 år sedan. Det är en handknuten ullmatta som kostade några tusen. Jag fastnade direkt för de olika gråa nyanserna i mattans oregelbundna kvadratiska mönster.
Nu när vi ska flytta är det dags att tvätta fanskapet. Så Karlsson körde det till kemtvätten.... Mina vänner, håll i hatten... 1600 kr ska dom ha för o tvätta skiten!! Nästan 30 % av vad mattan kostade oss!

"Det kan man ju köpa en ny matta för!"
"Nej nej nej, jag älskar den mattan, lämna in den på tvätt!" 


Egna bilder: vardagsrum

Electric

Oj vad dött det var här!!

Håller på o flyttstädar och har packat ner en hel del i flyttkartonger. På fredag ska husköparna flytta in och vi måste ut. Vi ska hyra en lägenhet i andra hand tills vi hittar den bostadsrätt vi söker... Så jag måste säga att det känns väldigt omotiverande o flytta till en lägenhet som vi egentligen inte vill bo i.

Så det är vad jag har o berätta just nu... Efter flytten är det bara o sätta igång o söka jobb. Jag har bara inte haft ork eller lust till det nu... Några inredningsbilder får ni fan inte =D om ni inte vill ha bilder på ett tomt hus och en massa flyttkartonger förstås.

För övrigt är jag irriterad på att jag får stötar från alla jävla hushållsapparater! Datorn, TVn, PS3an mm. Och det är inga små stötar heller.. det gör ont som fan och jag skriker till varje gång. Stöten känns liksom från fingrarna upp till axeln och jag har ont en stund efteråt. Det har varit så i tre dagar nu, SKITJOBBIGT!! SLUTA STÖTA PÅ MIG!!!! =D

Hihi

Ok... jag har varit dålig på att uppdatera jag vet.. tänker inte be om ursäkt dock =p hihi

Det är ju typsikt... jag går runt och skryter med att jag inte har varit sjuk på två år.. inte en enda förkylning.. och så blir jag sjuk nuuuuuu... dagen innan min födelsedag!! Varför??? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? jag vet att jag har skrytit lite väl mycket men jag har ändå pepprat och tagit i trä...

Det stör mig... det stör mig något så fruktansvärt!!!

ha en bra helg!

RSS 2.0