Karlssons COD-näste

Ja ja ja.. sluta tjata.. här är bilder på vardagsrummet =)
Inga gardiner än.. har inte orkat ta tag i det.. måste även köpa DVD-förvaring.. för tillfället står några högar med DVDfilmer på matbordet..


Reviving my doctor

Karlsson var hos läkaren för ett tag sedan. Vi går till samma läkare på vårdcentralen i centrum. Han är ung och har precis börjat jobba som läkare. Vi är mycket nöjda med honom då man får ett vänligt och professionellt bemötande. En läkare ska inte bara kunna sitt jobb.. har fått träffa många läkare som är stela och verkar sakna sociala förmågor och förmågan att kommunicera på ett mänskligt sätt.

Det jag skulle berätta var: Att sist Karlsson var hos läkaren så pratade dom lite om stress. Karlsson berättade att vi spelar mycket TV-spel. Läkaren undrar nyfiket vilket typ av TV-spel och Karlsson svarar krigsspel. Läkaren frågar vilket krigsspel och Karlsson berättar att det är ett spel som heter Call of duty.. "World at war?" frågar läkaren..

Det visar sig att våran läkare sitter och lirar COD5 nästan varje helg med sina polare.. Pretty cool huh?


Who the fuck is Pete?

Har fått en del kommentarer på gamla inlägg..

Dom är på engelska och dom prisar och ger komplimanger för en bra blogg... till Pete!!

Sist jag kollade efter var jag Cladde.. inte Pete..

Who the fuck is Pete??!!

Försvinn!! Skaffa ett eget liv... OCH blogg!!

Haha.. patetiskt

Her name is Fall

It's raining outside..
Tiny, dolly water-drops are swaning towards earth like dead angels
It's beautiful
People say this season is ugly, raw, depressive.
I'd rather say it is mysterious
Romantic in my own twisted way
I'm standing here
Looking out my window
Admirering the dying leaves
Realising that death can be beautiful
I press my nose, my lips against the glass
Feel the vibrations on it from the traffic jam outside
I open up the window
Take a deep breath
Fill my lungs with Fall

Sun lies in coma
A crime committed by Fall
Jealousy was the motive
Mourne the sun
But find solace in the colours
If you can't beat them..
Join them

It's the most beautiful crime in this world


Parkerad i soffan

Jag har varit duktig idag.. Har varit och storhandlat, har lagat mat och tvättar nu.. Inte så märkvrdigt kanske men för en som jag är det lite utöver det vanliga.. hehe..

Ligger nu och myser till en film.. Tranformers - Revenge of the fallen. Fet film, bättre än den första. Se den! Har du redan sett den.. Se den igenHåller på och fotar lite här hemma. Tänkte kanske lägga upp lite bilder på minhembio.com... Det kan det ju vara värt då vi har så jävla mycket hemelektronik här hemma.. Jag måste ju för fan dammsuga två gånger i veckan och damma av TV-bänkar varannan dag.. Inte min grej att städa riktigt, som sagt.. men ska väl inte klaga så mycket.. Jag älskar ju elektronisk underhållning..


Gaaaaaahh!!!

TV-serier.. De har aldrig varit min grej riktigt.. kollade mycket på dem innan men slutade..

Nu när jag är arbetslös började jag fundera på varför jag inte tittar på serier längre.. Nu när jag har all tid i världen kan jag ju passa på liksom..

Så jag fixade hela första säsongen av Heroes, som en vän till mig rekommenderat och började titta på den för några dagar sedan...

Vilket gjorde mig påmind om varför jag slutade titta på serier.. hur ska jag beskriva det??

Föreställ dig att du har sex.. det är jätteskönt och du känner att du är på väg att komma.. precis när du tror att du ska komma.. så slutar din partner att tillfredställa.. bara sådär.. Du blir frustrerad.. Din partner sätter igång igen.. Han/hon retas och får dig att NÄSTAN komma igen... men du kommer aldrig.. Du blir aldrig helt tillfredställd..

SÅ är serier för mig!!! GAAAAHHH!!!
Och nu är det för sent.. nu är jag fast... igen... hatar det..


Traditionell söndagsmiddag

Ska strax iväg till Akropolis och äta middag med mina små p00p-pojkar =) det har blivit lite av en tradition att käka middag på söndagarna efter att ha lirat tillsammans under helgen.. Ska bli trevligt och jag är hungrig..

En bild på min senaste tavla.. den hänger över soffan.. köpte duken på Arnolds ramaffär och ramade även in den där.. Smakar det så kostar det..


Read my lips

Hon: Nå? vad tycker du?
Jag: Om vaddå?
Hon: Klädvalet?
Jag: Det är jättefint, passar dig bra.
Hon: Tycker du? Ser jag tjock ut?
Jag: ...
Hon: Säg ärligt..
Jag: Det framhäver ju dina former liksom..
Hon: Jaha???
Jag: Dom är ju ganska tajta, kläderna.
Hon: Skit i det då, jag får ta något annat..
Jag: Men det är ju fint!
Hon: Jag ser tjock ut
Jag: Sluta nu.. Alla vet ju vilken kroppstyp du har.. du ska inte dölja vad du har..
Hon: Så du tycker att jag är tjock?
Jag: Ooh my God..

Lider med alla män.... och lesbiska

Cladde is going madMin mor och jag hade en konversation igår.. Hon frågade mig om jag har en förmåga att trycka undan känslor.
Jag satt helt tyst, kände att hon träffade rätt punkter..
Hon berättade om när jag var riktigt liten.. det började när jag hade lärt mig att gå.. När jag ramlade och slog mig lät jag ingen trösta mig.. Jag ställde mig i ett hörn, utan att gråta och skrek åt henne att försvinna, att inte komma närmare, visade en varnande hand..

Hon berättade att hon frustrerat lämnade mig i fred.. Trots att hon ville trösta.. Säga lugnande ord.. senare kunde jag komma till henne och krypa upp i hennes knä..

Jag har varit alltid varit sådan.. Händelser som utspelat sig nyligen har bekräftat det, har fått mig att fatta.. Jag är expert på att trycka undan känslor som jag inte vill kännas vid.. Och jag lyckas med det.. jag fortsätter att leva mitt glada liv utan ana att jag gång på gång tillsätter ett gift i mig själv.. Jag är en tickande bomb.. Kan explodera närsomhelst.. Jag ignorerar saker istället för att ta tag i dem på en gång. Tar in mycket ilska inom mig, låser in den och kastar nyckeln.. men den finns kvar där inne, den bubblar, planerar något ont utan min vetskap.. Och när den väl kommer ut blir det katastrof..

En annan sak som oroar mig är att jag verkar ha förlorat förmågan att känna empati... Jag har alltid satt andra människors känslor före mina egna, har alltid brytt mig, erbjudit hjälp när det behövs.. Jag är trött på det nu.. den där jävla helvetesbomben har exploderat.. Folk berättar tragiska händelser för mig.. jag tröstar, säger att jag är ledsen.. Ger råd.. och de är äkta.. Jag vill hjälpa till men jag känner ingenting längre.. känner inte sorgen.. jag somnar om nätterna ändå.. Allt jag gör, gör jag för egen vinning.. Om jag är trevlig mot någon är jag det för att få ett trevligt bemötande tillbaka.. Om jag håller upp en dörr för en annan människa gör jag det för att det får mig att må bra över att ha gjort en god gärning.. Om jag ger bort något är det för att jag mår bra över att få höra ett tack.. Vad händer med mig?

Tanken slog mig med en sådan kraft att jag borde anmäla den för grov misshandel...
Har alla händelser de senaste åren gjort mig till en kall människa? Har jag fått nog av allt? Börjat sätta mig själv först på ett överdrivet sätt? Har jag verkligen haft en så lycklig barndom som jag hela tiden trott eller har jag ljugit för mig själv hela tiden? Är trött på att vara en duktig flicka.. Jag skiter i vad folk förväntar sig av mig.. Jag är beredd att göra motsatsen för att visa att jag inte bryr mig längre... Vad fan händer??

Det här blev djupare än vad jag förväntade mig.. Och jag skiter egentligen i vad du som läser tänker.. Jag skrev detta för min egen skull

Mor och dotter

Mamma och jag är ute på promenad.. varje gång jag spottar, hör jag hur hon ger ifrån sig en suck men hon säger ingenting. Noterat av mig, spottar jag lite oftare, med flit.. Vill framkalla en reaktion. Vill att hon ska börja tjata på mig, skälla ut mig och kalla mig hopplös.. bara så att jag kan få mig ett gott skratt.

När vi börjar närma oss slutet på promenaden spottar jag igen. Denna gången skickar jag iväg en riktigt stor loska och blåser ut den med sådan kraft att ingen i närheten kan ha undgått att höra den. Hon kan inte hålla sig längre;

Hon: MEEEEN!!! Varför spottar du hela tiden??!!
Jag ler: För att jag har slem i käften och vill inte svälja det..
Hon: Varför?? Jag spottar aldrig?
Jag: Du sväljer alltså slemmet?
Hon: Jag får inget slem..
Jag: Saliv?
Hon: Jo men det sväljer jag..
Jag: Men jag producerar för mycket saliv så därför spottar jag ut en del.
Hon: Det är så typsikt män..
Jag: Att spotta?
Hon: Ja, det är bara killar som gör så, din bror gör likadant.. alla män spottar... och du då..
Jag: Noterat
Hon: Det är så okvinnligt att spotta
Jag: Jag har aldrig betett mig särskilt kvinnligt..
Hon: Nej jag VET Claudia.. Sluta spotta..
Jag ler och skickar iväg en loska till..
Hon: Du är hopplös...


Inredning och butikskommunikation

Då och då får jag frågor här på bloggen angående utbildningen jag gick..

Den heter Inredning och butikskommuniaktion och jag läste den på universitetet i Växjö.
Klicka HÄR för att komma till deras hemsida och läsa om programmet..
Och fråga gärna mer om ni vill veta något om vad jag tyckte osv så svarar jag bland kommentarerna.. så kan jag hänvisa folk hit i framtiden som vill veta mer om programmet.

Vill även tillägga att det är över två år sedan jag gick programmet, det är ett relativt nytt program och det förvånar mig inte och jag hoppas att det fortfarande utvecklas till ett bättre program. Det innebär att det kanske inte längre är så som jag upplevde det..

Fråga på!


Restless

Har så jävla mycket energi men vet inte vad jag ska göra av den.. jag sitter här hemma arbetslös.. jag söker jobb.. sätter mig vid datorn, lirar lite på PS3an.. lagar mat till Karlsson.. städar..

Och sen då?? Det är skönt att vara hemma på ett sätt men nu måste jag fan ta tag i skiten och börja göra något om dagarna...

Helst vill jag ju ha ett jobb...

Laddar inför lördagen.. då ska jag och Emma ha pyjamasparty =) vi ska laga mat, kolla på fotbollen ch kolla på film hela natten.. och dricka lite också hehe.. ser fram emot det som fan!!


RSS 2.0