Superhero =)


I natt drömde jag att jag var en superhjältinna.. Jag var lite smalare än jag är nu och hade en svart, heltäckande superdräkt och en svart mantel. Jag och mina superhjältekompisar flög till en annan planet i våra gula luftjetskis.. Vårt mission var att sätta stopp för en ond plan, planerat av utomjordingar.. Planen var att bomba jorden och utrota mänskligheten för att sedan ta över vår planet..

Gillar MARVEL-filmer.. har många av dem hemma.. men vart fan får jag allt ifrån?

 


Buenos Días

Jag vaknar.. ligger och myser och vrider mig mellan täckena.. efter att Karlsson går till jobbet är hela sängen MIN. River i lakanen och täckena, försöker njuta av alla kuddar samtidigt vilket slutar med att jag trasslar in mig i ett kaos av tyger.. Aaaaah vad mysigt det är!!!
Klockan ringer.. jag mumlar ett "fuck you" stänger av skiten och somnar om.
Stiger upp tillslut, trippar runt, nästan naken, i lägenheten och letar upp en mysig filt..
Kollar ut genom fönstret, inser att det regnar lite, drar filten tätare runt mig..
Gör en god frukost med apelsinjuice, äggröra och frallor.. sätter mig vid datorn en stund, lira lite, plocka lite hemma..

Kan man vakna på dåligt humör idag??

Nope


Bild Jörgen Schön


Sovrummet

NU har jag tagit bilder på sovrummet.. det är nog första gången vi inreder sovrummet ordentligt och så som vi vill ha det.. har även hängt upp min lilla blomtavla ovanför sängen.. En vit TV har även intagit sin plats i sovrummet.. hatar ju det egentligen.. i sovrummet ska man sova och tja... men jag fick ge vika för Karlssons önskemål.. han ligger alltid och tittar på film innan han somnar... jag vet.. jag är en bra kvinna =)
här kommer bilderna


Kill Bill

Det har målats en hel del den senaste tiden och har faktiskt fått positiv kritik från omgivningen.. Har en tjejkompis som vill ha en tavla.. ska ner och köpa duken i morgon och börja måla.. sen är det två till som är lite intresserade och har även hört att folk sett mina tavlor av vänner jag redan målat till som även de är intresserade... roligt att höra att folk gillar mina tavlor =)

Tänkte visa lite bilder på sovrummet idag men har haft en del att göra idag, var på arbetsförmedlingen och har fixat med CV och lite annat så det blev aldrig av att jag tog några bilder.. Men jag har ju lovat att visa bilder idag så därför får ni se mitt senaste konstverk =) en tavla jag hängt upp i mitt "lekrum" där jag sitter och spelar playstation 3 hela kvällarna..  Kan ju säga som så att jag har ju inte målat den på fri hand.. så duktig är jag inte =)


Mañana..

Nu har jag haft min inflyttningsfest... så i morgon lägger jag ut bilder på lägenheten... =)

Fucked up

 Har ingen rätt att bli sur.. jag vet det.. spelar glad, ler mot dig när jag träffar dig, men innerst inne är jag fucking jävla förbannad..

Försöker att vara glad
Positiv
Se livet från den ljusa sidan..
Jag är den största livsnjutaren
Mästaren
Ler åt allt och alla skrattar åt allt.. 
Hoppar på små rosa sockervadsmoln,
Flyger omkring..

Men när olyckan drabbar mig faller jag hårt
Kraschlandar utan säkerhet
Blir helt blottad
Naken och ensam i mörkret
Kryper ihop i fosterställning
Gråter som ett litet barn
Jag faller och kommer inte upp igen
Som i en gyttjig grop
Jag klättrar och klättrar för att ta mig upp
Förgäves
Jorden blir till lera och jag halkar ner till botten igen
Jag försöker inte ens skrika efter hjälp
Min röst är för svag för att överrösta
För att höras

Min strupe är blottad.. du hugger mig gång på gång utan att veta om det.. Du har sån stor makt utan att veta om det.. mitt varma blod strilar mellan dina tänder.. känner du inte blodsmaken? Vet du inte att du sakta men säkert äter mig levande??
Men jag har ingen rätt att vara förbannad
Ingen rätt alls
Ät upp mig bara
Smaklig måltid

RSS 2.0