Jävla kvinnopiller

Ringde till vårdcentralen idag eftersom mina p-piller är slut och jag behövde veta om det bara var att hämta ut nya eftersom jag bara hämtade ut för tre månader senaste gången och normalt skriver de ut recept för ett år. Hur som helst, de ringde upp mig och sa att det inte fanns något att hämta ut och att jag måste ringa sesammottagningen för att få ut nya..

Jaha great, tänkte jag.. där lär jag ju inte få en tid inom de närmaste dagarna. Jag försökte iallafall nå dom i över en timme och det tutade upptaget konstant.. som vanligt på den där jävla mottagningen. Jag blev jävligt irriterad eftersom jag ringde på arbetstid och svor högt åt dom jävlarna för att de inte har någon slags jävla telefonkö så att man iallafall är garanterad att komma fram och prata med någon.

Tillslut kom jag fram och efter samtalet hade jag bara lust att köra upp till sesam och lappa till kärringen.. here we go:

Jag: Hej jag behöver nya p-piller, ni brukar ju skriva ut p-piller för ett år och nu när jag ringde vårdcentralen sa de att det inte fanns några att hämta ut? Jag var ju hos er för bara 4 månader sedan.

Hon: Vad har du för personnummer?

Jag rabblar upp mitt personnummer

Hon: Sist du var och hämtade ut p-piller var 2008

Jag: Nej jag var hos er för fyra månader sedan

Hon: Här står det 2008

Jag: Det var konstigt.. men jag var där

Hon: Jaha....

Jag: Ja?

Hon: Nu ser jag att du var här för fyra månader sedan och då fick du utskrivet p-piller för tre månader. När tog du dina sista piller?

Jag: I lördags

Hon: Det kan ju inte stämma, du fick ju ut dina p-piller för fyra månader sen och de räcker bara i tre månader.. du kan omöjligt ha tagit de sista i lördags

Jag smått irriterad: Jag kunde ju inte börja ta dom på direkten eftersom man ska börja ta dom under rätt månadsperiod så det tog en månad innan jag började med dom.

Hon: Jaha...

Jag: Och nu vill jag ha nya

Hon: Ja men du förstår att när man börjar ta nya p-piller så får man bara utskrivet i tre månader första gången och sen måste du komma tillbaka så att vi kan kolla blodtrycket så att du verkligen tål dem.

Jag ännu mer irriterad: Jag har tagit samma p-piller sen jag var 15 år. Jag vet att jag tål dem. Och det var ingen som sa till mig att jag var tvungen att komma tillbaka efter tre månader.

Hon: Du har inte tagit dessa p-piller innan

Jag: Äeh men du skojar med mig? Påstår du att jag ljuger?

Hon: Nej inte alls men här står det..

Jag: Ni har gjort något fel i systemet. Jag vet väl vad jag tar för p-piller och hur länge jag har tagit dom!

Hon: Jo det förstår jag..... nu hittade jag här... Hur många p-piller har du kvar?

Jag: Inga alls.. jag sa ju innan att jag slutade ta dom i lördags och nu gör jag ett uppehåll och måste börja på en ny karta på söndag

Hon: Men du ska inte göra något uppehåll när du tar dessa p-piller

Jag: Jo jag har 21-dagars karta istället för 28-dagars.. jag tar aldrig sockerpillrena ändå.

Hon: Här står det att du tar 28-dagars...

Jag: Men på apoteket får man faktiskt välja om man vill ha 21 eller 28 och JAG TAR 21!!

Hon: Vi har ett återbud idag klockan 13.40, kan du komma då? Annars får du vänta tills nästa vecka och då är det ju lite sent....

Jag: Jag kommer

*klick*

Stackars tant försökte bara göra sitt jobb men hennes nonchalanta jävla tonläge och hennes jävla trotsande gjorde mig vansinnig!!!

Inte nog med det så lyckades jag inte slippa undan den där jävla gynundersökningen.. trots att jag gjorde en för 4 månader sedan.. "Akta dig för min fotsvett, den dödar" sa jag och slänge upp benen i gynstolen xD hahahahaha!!!

Du är inte tjock, du har bara kraftig benstomme

Jag är så förbannat trött... eller inte trött kanske men förbannad på alla dessa idealer.. Man ska se ut så här och så där.. Jag slutade bry mig om det där för längesen. Har gått upp 13 kg sen gymnasiet och det är väl inte särskilt bra för hälsan, vilket jag är medveten om.. Men inte fan går jag runt o lipar över mitt överflödiga underhudsfett?? Inte fan lipar jag heller över mina celluliter eller bristningar efter att jag jojjobantat för några år sedan, då jag inte hade något vett i skallen..

Nu får det fan vara nog!! Tjejer som ser hur jävla bra ut som helst gnäller över lite fett och får ångest över att de åt en chokladruta. Jag har bara lust att lappa till dom när jag hör dom. Ät nyttigt, ät onyttigt med måtta och håll igång kroppen.. That is fucking it!!! Enough med allt jävla "kolla benranglet vad snygg hon är".

Jobba med självförtroendet och sluta vara så ytliga!! När jag träffar folk så tänker inte jag på hur dom ser ut utan om dom har karisma, personlighet, karaktär, humor.. och jag går inte runt och tänker på om andra personer tycker att jag ser bra ut eller inte.. det skiter väl jag i, huvudsaken är att dom tycker att jag är en trevlig, humoristisk, glad och intressant person. Jag är faktiskt mer rädd att en person ska tycka att jag är tråkig än att dom ska tycka att jag är ful.

Nu ska jag ut och gå en promenad.. inte för att jag mår dåligt över mina love handles, mina feta lår eller mina blåvalshäng.. utan för att det är så förbannat fint väder ute, jag har lagt till ny musik i iphonen och för min hälsas skull.

Ha en fin söndag alla mullisar, fetarslen och dubbelhakor!!

By the way.. uttrycket beach 2010.. vad i helvete ska det betyda?? Jag badar för fan oavsett.. inte fan går jag till stranden för att visa upp mig eller kolla in killar.. jag går dit för att BADA. PUNKT SLUT.

Made my day

Mår så jävla bra idag.. Vaknade på oerhört dåligt humör först.. men sen bara vände det..

Det är lördag.. och allt är så jävla härligt för stunden.. att solen skiner gör ju inte det hela sämre.
Morsan har bakat en hallonpaj... som hon höll på att misslyckas med (ingen nyhet) men som jag räddade..

Alla tjuriga människor kan dra åt helvete.. speciellt idag.

Ut med bilen, köra en runda med riktigt schysst musik innan solen går ner och sen bara njuta av vårkvällsluften.. sen får vi se vart det leder.

Jag älskar er allihopa!! (inte ni som är tjurskallar)

I'm kinda busy

Sjukt ledsen.. känner mig sviken. Går runt och tänker hela tiden. Hur mycket jag än tänker så blir jag inte klokare, vad ska jag göra? Ingenting.. jag KAN inte göra någonting.

Jag har alltid ställt upp, alltid lyssnat, rådgivit, kört pepp-talk.. Where the fuck are you now that I need YOU? Hjärtat slår hårdare när jag tänker på det. Jag blir nästan andfådd av raseriet i kroppen. Känner mig som en jävla dörrmatta.. där du bara torkat av skiten och gått vidare. Jag känner mig förnedrad, ledsen, arg, dum.. finns inte tillräckligt med ord för att beskriva min olycka just nu.

Jag fattar inte varför jag är så jävla snäll.. förmodligen för att jag mår bra av det, förmodligen för att jag förväntar mig något litet tillbaka.. Jag kan inte bara ge och ge.. och det är nu det gör som ondast när jag inte bara får ryggen utan dessutom får en lögn kastad i ansiktet.

Och ändå... fortsätter jag att hoppas..

Jag kommer aldrig att sluta hoppas på er.. önskar bara att det var ömsesidigt. Hoppas ni blir lyckliga någon gång i livet.


RSS 2.0