Äntligen

Har fått jobb via manpower. Jobbar på ett företag i Växjö där jag är på lagret och plockar kit. Inte världens roligaste jobb kanske då jag ibland får räkna material (skruvar, fästen muttrar osv) för hand och ibland är det 3000 st som ska skickas.. Men dagarna går fort och det är inget tungt arbete. Det enda jobbiga är att jag har ont i fötterna konstant. Det var ett tag sen jag hade stålhätteskor på mig men det handlar bara om att vänja fötterna. Ska inte vara där så länge.. har kontrakt till den 12:e maj. Efter det så behöver dom förmodligen inte mig på företaget längre men dom är sjukt nöjda med mig och kommer att säga det till manpower, att dom vill ha tillbaka mig om dom behöver mer hjälp. Det är ju bra, då kanske manpower hittar ett annat uppdrag till mig under tiden. Det är så det funkar (inte så värst överaskande) sköter man sitt jobb så skickar dom gladeligen ut en på fler jobb..

Det hör till att klaga på sina jobb här i Sverige verkar det som. Något jag la märke till i Uruguay är att arbetsförhållandena är mycket tuffare. De måste jobba övertid för att ha råd till boende och mat och de får fan inga långa pauser. Lunch är den enda pausen de får i stort sett. Men det var väldigt sällan jag hörde folk klaga på sina jobb.

Det är sjukt att jag har kommit till arbetsplatser där arbetskollegorna klagar på sina jobb när det enligt mig är väldigt slappa jobb. Men alla åsikter är individuella. Jag tänker då fan inte gå runt och förpesta min och mina arbetskollegors vardag genom att gå runt och klaga och tjura. Mår man så dåligt på sitt jobb att man inte hittar motivation eller inspiration någonstans så kanske man borde fundera på att byta.

Jag mår bra nu tack vare att jag har ett jobb att gå till varje morgon.. Eller jag mår bättre iallafall. Det finns fortfarande saker i mitt liv som inte är som det borde men det går iallafall åt rätt håll nu.. Tackar mig själv för det, Gud ska fan inte få äran.

Underbara "morgon"

Hade en väldigt obehaglig dröm i morse. Drömde att jag gjorde mig ovän med hela släkten. Alla var arga på mig och jag var arg på alla. Vi bodde i samma hus allihop (över 20 pers) och dom spottade efter mig när jag gick förbi. Ingen rolig dröm =(

En polare ringde och väckte mig. Frågade om jag ville komma bort och käka ikväll och ta med mig PS3an så vi kan lira hela natten. Vi blir nog ett litet gäng som kommer att tjocka oss ikväll. Blev glad för inbjudan och tackade naturligtvis ja. Den dagen jag tackar nej till mat och trevligt sällskap är det något fel på mig =)

Gick upp och ligger nu och lyssnar på när grannen spelar gitarr. Riktigt skön musik. Vaknade på väldigt gott humör trots den jobbiga drömmen. Nu blir det dunderfrukost och sen städa lite här hemma så att mamma blir glad när hon kommer hem från jobbet.

Idag mår jag bra, yaaaay!


Mööööhhh!!

Har känt mig ganska uttråkad de senaste veckorna. Filmkvällar och fikastunder med vänner har räddat mig under vardagarna. Men jag har INGENTING att göra. Ibland går jag ut och promenerar men ibland räcker inte motivationen ens till det. Motivationen ligger långt under noll och jag börjar till och med att tröttna på att spela TV-spel. På helgerna är det LITE bättre. Fler som är lediga och ska hitta på något. Filmkväll, fest, bio, middag, lirkväll. Men det finns helger då jag bara sitter hemma och inte gör ett skit..

Började fundera lite på att åka till Norge och jobba men insåg sen att sommaren är på väg och att jag helst vill vara i Växjö och jobba då så det känns onödigt att sticka till Norge i bara två månader. Kanske drar dit till hösten istället.

Min dag idag:
Vaknade klockan 13.00
Somnade om
Gick upp 14.30
Käkade frukost
Ringde på två jobb, inget svar
Lirade tv-spel
Duschade
Käkade kvällsmat
Blev utlockad av morsan eftersom jag inte varit ute på hela dagen så vi gick till affären
Lirade TV-spel
Myste i soffan med morsan en stund
Lirade TV-spel
Och nu ligger jag här och beklagar mig

Vill inte lira längre ikväll. Orkar inte. Vill vara sömnig så att jag kan gå och lägga mig men jag är för pigg för det. Så det blir väl att surfa en stund till och sen gå och lägga sig och filosofera i två timmar... Kul liv det här, vart fan reklamerar man??

Here we go again


Jag har gjort det igen. Hållit känslor inom mig, ignorerat dem, tryckt in dem så djupt som det går för att inte släppa ut dem. För att inte göra någon illa eller ledsen. Hatar att göra illa personer oavsett om det är folk i min närhet eller främlingar. Och jag har försökt att inte öppna min lilla käft för jag har inte velat lägga mig i och förvärra situationen.

Men idag sket det sig rent ut sagt. Jag klarade inte att hålla tillbaka längre och har mått dåligt väldigt länge på grund av vissa händelser och lättade mitt hjärta. Tyvärr blev det ett jävla liv och jag blev utskälld, skrikt åt och respektlöst behandlad. Vilket slutade med en gråtstund i duschen där allt det där som jag hållit inom mig bara vällde ut i vågor. Inte bara det som hände idag utan allt annat som jag plötsligt insåg var skit med mitt så kallade liv. Att jag inte har något jobb, att jag har problem med nära vänner, problem som finns inom familjen och så vidare.

Jag vet inte vad jag ska säga, jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte vart jag ska ta vägen.

RSS 2.0