Fint besök

I måndags hade vi besök av karlssons mamma, hennes bror och hans fru. (hängde ni med där eller?). Vi satt och fikade och hade det himla mysigt! De sa att det var det finast inredda huset de varit i.. och det är inte alltid lätt att ta emot komplimanger men det höjer självförtroendet och det är skitkul att få bekräftelse på något som man lägger både tid och pengar på.

Vi fick en blomma (kan det vara en doftranka tros?) och tulpaner (och choklad och semlor och en smörgåstårta av Karlssons mamma). Tulpaner är så fina.. men de känns ju lite våriga.. och än vill jag inte ge upp vintern känns det som. Visst längtar vi alla till vår och sommar?

Vill även bjuda på en bild på vår populäraste och mest använda mysplats = soffan. Ni har ju inte sett vardagsrummet ur denna synvinkel. Bilden är tagen med ryggen mot TV:n.


PS. Det är dags att jag skaffar mig Adobe Illustrator snart.. Kan inte hålla på och göra kollage i Microsoft Word + Paint då det inte finns lika mycket typsnitt och andra verktyg + att bilderna blir dåliga. DS.

image363



image364

Kommentarer
Postat av: Maria

Gud vad fint ni har det! Det första jag tänker på när jag ser dessa bilder är "lugn och ro". Riktigt fridfullt inrett! Kram!

2008-01-17 @ 19:17:19
URL: http://www.modeblogg.adnic.com
Postat av: Mia

Kikar in här igen :-) Vilket fint tvrum ni har. Det ser så mysigt ut. Ta åt dig av komplimangerna du får av alla för ni har verkligen ett stilfullt och fint hem :-) /Mia.

2008-01-17 @ 21:02:05
URL: http://www.smultronkyzzar.blogg.se
Postat av: Malin

SNYGGT!!!

2008-01-17 @ 21:41:33
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: Karin/Theasrum

SNYGGT!!!!!

2008-01-17 @ 23:47:13
URL: http://theasrum.blogg.se
Postat av: Malin

Åhh vad många snälla ord:) Måste säga att du har det superfint hemma:) Jag gillar ljusstakarna i silver du har på soffbordet. var har du hittat dem? Kram

2008-01-18 @ 13:31:47
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0