Skiiiiiiit

Ja, och det är fan milt sagt för jag är fan både förbannad, ledsen och förvirrad. Panik har jag också för den delen.

Jag studsade som en enorm, saftig köttbulle på rosa moln för ett par månader sen och nu känns det som om de där äckliga rosa molnen under mig bara försvann och jag störtade hjälplöst mot marken  och blev en mosad, tillplattad, smaklös biff istället.

"Shit, nu har hon blivit galen" tror ni säkert och klickar genast vidare till någon annans blogg, och saken är den, att det stämmer ta mig fan, för nu har det jävlar i mig varslats på företaget där jag fick fast tjänst för en månad sen.

För er som är nyfikna så gå kan ni ju gå in här.. på så sätt kan ni ju tycka ännu mer synd om mig för det är FAN SYND OM ALLA SOM BLIR AV MED SINA JOBB!!!

Äckliga jävla lågkonjunktur!


Bild: Smålandsposten

Terroriserad

Telefonen ringer

Jag - Ja, det är Claudia
Han - Hej Claudia, mitt namn är ****** från Ellos
Jag - Hej hej
Han - Det är så här att vi på Ellos har en personförsäkring för våra kunder som jag skulle vilja berätta för dig om
Jag - Jaha...
Han - Det är en olycksfallsförskring så om du bryter ett ben i kroppen kan du få upp till bla bla bla, blir du invalid kan du få upp till en miljon kronor vilket baseras på ett läkarintyg som bla bla bla och som gäller dygnet runt oavsett om du är på jobbet, skolan, hemma bla bla bla i tre minuter
Jag - mmm, mmmm, mmm
Han - Försäkringen kostar 99 kronor i månaden och eftersom du är en "trogen" kund hos oss så får du dina leveranser fraktfritt om du tecknar denna försäkring bla bla bla i två minuter
Jag - Mhmmm
Han - Claudia, bor du fortfarande på ********vägen 3?
Jag - Ja
Han - Då tecknar jag denna försäkring åt dig så...
Jag - Nej nej, vänta här nu (irriterad) här tecknas ingenting. Jag har redan bra försäkringar via facket och mitt försäkringsbolag.
Han - Ja men detta kostar ju dig bara 3,30kr om dagen, det kan du ju inte....
Jag - (ännu mer irriterad) Det spelar ingen roll, det är en extra kostnad i månaden som jag har fått andra erbjudanden på och som jag tackat nej till, det finns alltid en hake....
Han - Då ska jag informera dig bättre om att det finns inga hakar och...
Jag - (Superirriterad) Nej tack. Om jag känner att det är nödvändigt så kollar jag upp denna försäkring närmare och då kontaktar JAG ER.
Han - Men du får ju inte samma information någon annanstans än från mig. Den informationen jag ger dig...
Jag - (höjer rösten) NEJ TACK! Jag är inte intresserad, Ha en bra dag ******
Han - Tack detsamma

Någon mer än jag som hatar dessa telefonförsäljare som tränger sig på? Jag älskar säljarjobbet men skulle ALDRIG sätta mig och ringa eller knacka på hos folk och tränga mig på på det sättet. Skrota dom!

Tavlor

Annelie undrade hur jag gör blommorna på mina tavlor. Så jag tänkte att jag gör ett inlägg istället för bara ett svar. Så får ni ju se hur tavlorna blev också!

Jag tar helt enkelt bara en vanlig fryspåse och sticker ett litet hål i den med "bakänden" av en lång och tunn pensel. Man kan även använda spetse på en blyertspenna eller något annat i samma storlek. Sen lägger jag i färg och pressar försiktigt ut på ett papper för att testa om hålet är tillräckligt stort eller om det är FÖR stort. Det är noga att det inte kommer mycket luftbubblor i färgen när man lägger den i påsen. För när luften pressas mot hålet blir det som en prutt (typ som på ketchupflaskan =D) och då stänker det färg i andra riktningar.

Meningen med mina tavlor är att blommorna INTE ska bli "perfekta". Blombladen ska vara lite asymmetriska och lite snirkliga annars ser det för "seriöst" ut.
.De snirkliga silverränderna som även finns på tavlan är lite tjockare och är direkt utklämda ur tuben. Tuberna köper jag på Panudro HobbyOch här är resultatet! Den snyggaste exemplaret jag gjort av just detta motivet enligt min mening.


Myskväll

Vi var på bomässan i söndags och kikade lite. Blev faktiskt besviken. Förra bomässan kändes bättre. Det var fler utställare, mer att titta på. Fick ändå med mig nio inredningstidningar för 100:- ganska mycket inspiration det! Så nu har jag en lång tids njutning framför mig. =D

Vi köpte även med oss två påslakanset och Karlssons mami köpte oss tre ljusstakar från mässan.Ekonomin i Sverige är ju lite orolig just nu och man känner ju av det själv ganska mycket. Det varslas där jag jobbar och man blev ju precis anställd så man ligger inte så bra till om företaget fortsätter att gå dåligt. Jag blir nog kvar till jul iallafall. Det är för tidigt för att säga hur många som får gå.

Sen är det räntorna, Vi har iförsig bundit större delen av våra lån men en del har vi rörligt. Hur kommer det att påverka oss? om jag förlorar jobbet, klarar vi oss då? Kommer jag att hitta ett annat jobb bland hundratals andra sökande?
Jaja, man ska ju inte torka sig i röven innan man har skitit som farsan sa...

Lat fredag

Idag har jag bara latat mig.. Sånt som jag är duktig på det gör jag gärna när jag är ledig =).
Vaknade klockan 11.00. Låg och läste pocket till 13.00
Gick upp, käkade frukost, spelade dataspel, läste lite till, läste ut boken. Började läsa efterföljaren, käkade lite chilinötter, läste lite till, kollade på Cops och åt glass med chokladsås.

Och nu sitter jag här, rastlös som fasen. Har bara varit ute för att slänga soporna. Får nästan ångest. Vissa dagar måste man tillåta sig själv att bara få va, visst??

Om jag inte redan har gjort det så tipsar jag om Jo Nesbøs thrillers. Jag älskar deckare. Läste Frälsaren, hans sjätte bok och läste ut den på tre dagar. Sen gick jag in på bokus och beställde hans fyra första. Man blir fångad i första kapitlet och här finns inga sega kapitel. Du bara läser och läser och läser.
Är inne på hans fjärde bok nu Smärtans hus. Ska beställa resterande böcker nu.

Nu ska jag spela lite datorspel igen. Det står en potatisgratäng i ugnen. Mmmmmm....


RSS 2.0