Nytt golv i köket!

Äntligen har vi det nya golvet. Och fyyyy vilken skillnad det blev!!
Det blev klart igår förmiddag men vi åkte till Göteborg då så vi hann inte ta till oss resultatet riktigt. Nu, en dag senare, kommer vi hem och är supernöjda! Nu kan man lugnt säga att vi vill göra om lite till i köket. Karlsson är redan inne på att byta kaklet och bänkskivan. Jag är till och med inne på att byta luckorna till vita, släta. Men eftersom de vi redan har också är vita så känns det kanske inte jättemotiverande att lägga pengar på det.

Före
Plastmatta med klinkermotiv


Under
Golvet är från Kährs och heter Sienna


Efter
Mmm.. Cladde är supernöjd!





Kommentarer
Postat av: Emma

tjenis!



ja guud vilken skillnad det blev. mycket snyggt golv! o stolarna!! vi är lite inne på att köpa dem, de var på rea på mio nu! tycker de är såå fräcka. men vi letar matbord till, och hittar inget direkt.svårt! litet kök så det får inte vara för stort. och sen inte för dyrt =)



får väl se om kaklet ryker oxå då!? /Emma i vxö

2008-06-29 @ 00:08:07
URL: http://www.hemmahos-emma.blogspot.com
Postat av: Emma

Jo en sak till: är stolarna sköna att sitta länge på? vi har liksom bara plats för ett bord i vår lya, och inget matsalsbord, så man måste kunna sitta länge på dem om man har folk hemma eller så.

2008-06-29 @ 00:10:26
URL: http://www.hemmahos-emma.blogspot.com
Postat av: Cladde

Svar till Emma:

Stolarna inhandlades för ett år sen när vi flyttade till huset. Vi har inte suttit så värst mycket på dem eftersom det bara är jag och gubben. Vi sitter mest i vardagsrummet och äter, tyvärr. Men när vi väl har suttit på dem har vi suttit länge och det går väl an. Jag klarar dock inte sitta där i mer än två timmar. Å andra sidan klarar jag inte att sitta i soffan i mer än två timmar heller. Alla som sitter i stolarna tycker att de är super eftersom de har en annan ryggstödsform som gör att du sitter rak i ryggen, du kan med andra ord inte "slappsitta" i dem. Detta är ett stort plus. Ett minus är dock att just den ryggstödsformen gör att du knappt kan sitta på stolen på något annat sätt, vilket kan bli jobbigt i längden. Så åk till MIO, provsitta stolarna ordentligt. Kolla hur många bekväma ställningar du kan sitta i. När vi har gäster brukar vi alltid sitta och fika/äta i 1-2 timmar sen förflyttar vi oss oftast till vardagsrummet så därför har jag inte provsuttit dem ordentligt... Oj nu blev det säkert en massa upprepningar och ett långt inlägg... Hoppas att det hjälper!

Kram!

(synd att jag inte kan kommentera i din blogg.. man måste tydligen ha ett användarnamn eller liknande)

2008-06-29 @ 01:05:09
Postat av: Sandra

Wow vilken underbar skillnad det blev! Kram Sandra

2008-06-29 @ 01:48:41
URL: http://tjohalia.se
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej hej! SÅ najsigt det blev Cladde! I lajk kontrasten mellan bord & stolar. Assnygga stolar med! Vad stort köket ser ut, det är det va? Kraaam

Postat av: Anki

Blev verkligen ett lyft för köket, fin färg på nya golvet! Åtminstone på bild ser kaklet och bänkskivorna ut att passa in i rummet, men det är klart att det är kul att förändra också ;) Snyggt ordnat på sidobordet!

2008-06-29 @ 10:41:55
URL: http://strandviksvillan.blogspot.com
Postat av: Lisa

Oj men så snyggt köket är!! Blev ju verkligen ett lyft med golvbytet! :D KRAM

2008-06-29 @ 13:40:24
URL: http://lisenis.blogg.se/
Postat av: Sandra

Oj vilken skillnad det blev med golvet. Verkligen en klar förbättring. Jag förstår om ni vill göra om resten utav köket också. Hälsningar Sandra

2008-06-29 @ 15:12:56
URL: http://hemochinredning.blogg.se/
Postat av: Emma

hello cladde!



Hihi, tack för ditt svar! jäkla skitblogg man har då, men det gick ju lika bra att svara här :D Jaa vi är sugna på de där stolarna alltså! men så gäller det att hitta ett bra o snyggt o framförallt passande bord till, DÄR kommer det svåra! men men.får se hur det blir till slut. Tur man har tv-soffan i alla fall att retirera till! hihi. kramar!

2008-06-29 @ 19:08:32
URL: http://www.hemmahos-emma.blogspot.com
Postat av: dahlarna

Vilken skillnadpå golvet! SÅÅ snyggt det blev. Gillar sideboardet i köket!! Var har du hittat det??

Ha det så bra!

2008-06-29 @ 22:15:02
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: Monkan

Makalöst snyggt med det nya golvet, och vilka ytor ni har! Luckorna tycker jag du ska låta vara, de är supersnygga (men kanske jobbiga att hålla rent?) Kaklet är också fint men ni kanske vill ha nåt som bryter av mer mot golvet?



Åh, jag kikade på din superfina klädda skokartong igen och såg en grej som jag missade vid första titten, bottenplattan. Det var ju jättesmart för att få en fin insida också. Vadderad t.om? Lyxigt :-)

2008-06-29 @ 22:44:37
URL: http://pysslaosyssla.blogspot.com/
Postat av: Snusans Inredningsblogg

Såå kul med hemma-hos-glimtar och före- och efterbilder! :) Det blev ju supersnyggt!

2008-06-30 @ 16:37:33
URL: http://inredningsbloggen.wordpress.com/
Postat av: Dinka

Vad fint det blev med det nya golvet....

2008-06-30 @ 18:12:39
URL: http://dinki.blogg.se/
Postat av: Mari

Skillnad kan man nog säga, gillar de klassiska golven mer än klinker och allt vad det nu är. Tror det håller mer i längden.

2008-07-01 @ 04:47:46
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Postat av: Susihus

Supersnyggt! Tror att det är samma golv vi har. Må gott i solskenet! Kram

2008-07-01 @ 15:43:16
URL: http://susihus.blogg.se/
Postat av: Theodorrebecka

Excellently, interesting and educational work! Your homepage looks really good and gives great information! Greetings from me! greetings

2009-08-11 @ 11:02:29
URL: http://theodorrebecka.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0