Nytt golv i köket

Efter läckan i köket fick de riva upp en bit av golvet för att kunna komma åt och avfukta. Det innebär att försäkringsbolaget står för ett nytt golv till oss. Innan hade vi plastgolv som ser ut som klinker. Praktiskt med plastmatta i köket. Men nu när de ändå ska riva upp och lägga nytt åt oss så har vi övervägt andra alternativ. Efter en massa argumenterande hit och dit bestämde vi oss slutligen för parkettgolv. När det väl var beslutat kom övervägandet över vilket träslag vi ska ha, hur många stavar? osv.

Nu är trägolvet beställt från Kährs. Det blir ett Ek-golv i trestav som heter Sienna och är i sidenmattlack. Ett standardgolv som läggs i de flesta hus enligt de vi pratat med. Eftersom ett trägolv kostar mer än ett plastgolv och eftersom det tar längre tid att lägga ett trägolv så får vi betala en mellanskillnad på 5000 kr. ganska överkomligt för ett nytt golv?

Så här ser det ut. Bild från kahrs.com



Tycker att det är jättefint. Problemet är bara att nu vill jag byta ut hela köket =/ vill byta skåpsluckor och bänkskiva. När vi var på Elon igår för att titta på diskmaskin hade de inspirationskök uppbyggda.. Och ni vet väl också hur mycket det kliar i fingrarna (och hjärnan) när man ser alla dessa vackra kök??
Jag vet att jag inte kommer att få som jag vill.... inte nu iallafall.. Vi har gjort väldigt mycket nu på sista tiden och vi måste nog lugna oss lite. Men det hindrar mig inte från att drömma mig bort och skissa lite på hur mitt drömkök skulle se ut.
Visst?

Kommentarer
Postat av: Anne

Jätte snyggt! Ni kommer nog inte ångra er.

2008-06-13 @ 18:34:42
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Jenny

Snyggt! Skulle också vilja göra om golvet, men får väl se till att badrummet blir rustat först... Kram!

2008-06-13 @ 22:09:37
URL: http://blushie.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vilket snyggt golv! Jag tycker inte att det är mer än rätt att ni får ett snyggt golv när ni haft oturen att få en vattenskada. Synd att de inte stod för hela summan :) Ha en trevlig helg, kram Sandra

2008-06-13 @ 22:17:45
URL: http://tjohalia.se
Postat av: Sandra

Golvet var riktigt snyggt, men jag förstår att du vill ha nytt kök om ni ändå ska göra vid golvet, det är farligt när man får sådana idéer :) Kram

2008-06-14 @ 11:50:22
URL: http://hemochinredning.blogg.se/
Postat av: Kristina

Jaa! Hoppas också att min lilla pojke blir frisk snart :) Dumma dumma bakterier som vill ha honom.



Ja! Hihih :D Är jättenöjd med färgen och soffan! Håller med dig om att den är lite hård. men den kanske blir mjukare när man suttit in den eller så.

Ha det bäst! Kramar

2008-06-15 @ 12:57:31
URL: http://kristinashus.blogspot.com
Postat av: Malin

Bra val! Haha...jasså belv du mallig nu..haha. ja visst är gråa pannor fina. Jag läääängtar tils de är uppe! Kram

2008-06-16 @ 21:43:44
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0