Exteriör - Onsdag

Hallå där!
Skriver lite sent idag, har haft så mycket idag. Kommer inte att skriva ett långt inlägg heller. Ska nämligen sova nu. Men vi är nöjda hittills. Det har varit svårt med vissa beslut. Detaljer som man inte tänker på men som ändå spelar stor roll. Vi pratar mer om det imorgon ok?? =D
Tack för all feedback! Kul att man kan inspirera och att ni är så engagerade!

image612

image613

image614

Kommentarer
Postat av: pia

Åh så himla fint det blir, jag är faktiskt riktigt avis;) det blir precis som jag själv skulle vilja ha det, vi har åxå tänkt försöka lägga marksten i sommar...men själva...verkar det svårt?! Eller: Kostar det skjortan att anlita?
ha det!
kram

2008-05-15 @ 11:28:57
URL: http://baramittlillahem.blogg.se
Postat av: Kristina

Åh va fint det är! :) Kram

2008-05-15 @ 19:34:58
URL: http://xtina.blogg.se
Postat av: tina

Oj vad supersnyggt det blir!!Vi skulle verkligen behöva en ny stengång och garageuppfart....dina bilder inspirerar!!!

kramkram!

2008-05-15 @ 20:43:55
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Cladde

Svar till PIA:
Att lägga marksten själv kan vara bra för plånboken så länge man gör det bra och slipper göra om allt efter några år. Det är väldigt noga att det blir bra och att markstenen inte börjar svikta med tiden, t.ex. att det blir fördjupningar vid garageuppfarten där man ställer bilen. Sen är det ju noga hur man lägger fiberduk och den måste ju ner en bit. Sen spelar det stor roll vilken typ av firma man anlitar, vissa är billigare än andra. En annan faktor som påverkar priset är hur stor yta som ska läggas och vilken typ av sten du använder. Att göra en trappa med små stenar är t.ex. nästan fem gånger billigare än att lägga stora stenblock som trappsteg. Men jorå, visst kostar det! materialet som vi ska ha går på mellan 35-50.000 och att anlita en firma kan kosta allt mellan 30.000 upp till 80.000 beroende på firma och vilken färg det är på jobbet. Men som sagt, det är svårt att säga, det blir alltid ett individuellt pris.
Hoppas jag kunde ge dig ett bra svar.

2008-05-16 @ 11:14:10
URL: http://cladde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0