Handla på nätet?

Hej där ute i det vilda! =)
Här är en nyvaken Cladde, fast hon är väldigt trött fortfarande. Manpower skickade ut mig på ett uppdrag i Anderstorp.. Det är 10,5 mil härifrån =/ och jag jobbade dessutom natt. När de ringde, sa de att det var 8 mil (missuppfattning?). Jag kände att jag inte ville ta uppdraget eftersom hela min kropp protesterar när jag jobbat natt innan. (Jag är en sån där som lämnar festen först av alla). Jag är verkligen ingen nattuggla, morgonmänniska rakt igenom.

Men jag kände att "Nä, jag vill iallafall ge det en chans så att jag kan klaga med rätta om det blir jobbigt" Så jag provade. Jobbet var fysiskt krävande vilket bara är skönt eftersom det hindrar mig från att somna. Jobbet i sig var också bra och personalen väldigt snälla... Men klockan 03.00 började jag känna mig yr och det började kännas ansträngt i bröstet. När jag sen skulle köra hem var det älgar på vägen, jag var väldigt trött på slutet. Så jag ringde upp och sa att nu har jag testat, och att jobba natt  och att köra långt är inte en bra kombination för mig. De tog det väldigt bra faktiskt. Skönt.

Nog babblat om jobbet.
Jag har alltid varit lite skeptisk till att handla på nätet... Jag vet inte varför, det är väl att man hört lite negativa saker. Hur har er upplevelse varit att handla via nätet? Jag har nämligen blivit störtförälskad i ett par krokar från Inreda.com som jag bara VILL HA! Tänkte sätta upp dem i finentrén där vi för tillfället saknar upphängningsanordning som gästerna duktigt påpekat =)
Där tänkte jag måla upp ett träd och sätta några sådana blomkrokar i svart och vitt. Vad tror ni? Någon som handlat på Inreda.com?


image654
Dessa vaser är inte heller helt fel.. Kanske i sovrummet? =)
image655

Kommentarer
Postat av: Anne

Hej hej. Jag har handlat på nätet nu i flera år, både små och stora saker, billiga och dyra och jag har aldrig stött på några problem. Allt har gått jätte fint och även att betala direkt med kort har gått jätte bra. Jag tror inte att du behöver oroa dig, och som ett ställe som Inreda är det många som handlar ifrån. Det har blivit säkrare och säkrare att handla via nätet och nu känns det lika naturligt som att gå till en vanlig butik.

2008-05-28 @ 13:28:09
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Livet i byn

Hej,

Jag handlar allt på nätet, där jag bor ute i ödemarken finns inget alternativ. Har alltid blivit nöjd och har aldrig blivit lurad. Däremot betalar jag inte med kontantkortet utan tar antingen faktura eller postförskott.

Sjukt snygg med stenläggningen kring ert hus och alla fina planteringar.

~Livet i byn

2008-05-28 @ 17:20:02
URL: http://livetibyn.blogg.se
Postat av: Linda P

Har handlat från andra webshopar och Inreda. Det är inte mer problem än att handla över disk :) Från Inreda gick det hur smidigt som helst. Så good luck!

2008-05-28 @ 19:56:06
URL: http://livinglikelinda.blogg.se
Postat av: Malin

tack för aööa dina råd och tips:) Det uppskattas! Ja visst är det en hård bransch vi valt??? Kram

2008-05-29 @ 10:59:29
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se
Postat av: Ingela

Trevlig blogg du har, hit kommer jag att kika in fler gånger!

2008-05-29 @ 12:29:12
URL: http://renoveringochfamiljeliv.blogg.se/
Postat av: Kristina

Ja, hallen är ju ganska ljus så det skulle nog passa in med vita hallmöbler där på så vis! Men det enda jag oroar mig för hur man ska göra för att det blir snyggt i facken, tror du att det skulle bli snyggt med vanlig dörrmatta-tyg i facken? Jag är också väldigt arg på IKEA för det, dumma dom! Att dom inte bara kan göra en enkel serie i VITT. Gah! Haha. Jag tycker absolut att du ska köpa en sån och måla också :D Så gör vi det båda två! Skitskoj ju! Hhihi, va glad jag blir att jag ger dig idéer, du ger ju mig en massa idéer också! Tack så mycket för komplimangen för byrån också :D Du är så rar!
Kramarkramar!

2008-05-29 @ 17:02:00
URL: http://kristinashus.blogspot.com
Postat av: Sandra

Hej, har du sett att dom har rea på krokarna på http://www.wilmaandfriends.se/, 3 st kostar 235kr. Nu får du nästan passa på att köpa dom :) Hälsningar Sandra

2008-05-29 @ 18:55:05
URL: http://hemochinredning.blogg.se
Postat av: Malin

Tack för kommentaren om stugan:) Du får gärna skriva vad du tycker om min blivande webbadress på min blogg:) Kram

2008-05-30 @ 13:13:36
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se
Postat av: Lisa

Usch med jobbet, låter inte så kul med nattjobb och så lång att köra. bra beslut! Jag är inte heller ngn kvällsmänniska.. precis som du, lämnar festen först. hahaha!
Ja det fungerar alldeles utmärkt att handla via nätet. Prova, du lär nog inte bli besviken! KRAM

2008-05-31 @ 11:57:46
URL: http://lisenis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0