Xenonljus

Tröga idioter som är ute på vägarna ibland, tycker ni inte det?
Igår när vi körde hem från jobbet i mörkret med halvljusen på kör tre idioter förbi. två av dem blinkar med hellyserna och en av dem sätter på dem precis innan han kör förbi oss så att vi blir helt bländade. En av idioterna satt i en lastbil, borde inte han/hon veta bättre?
Har de aldrig hört talas om Xenonljus? Karlsson brukar då blinka tillbaka kort med hellyserna så att de ska fatta att vi INTE HAR HELLJUSET PÅ.

Och vad är det för idioter som kommer på att tillverka sånt ljus som bländar mötande bilister så att de blir hämndlystna och försöker ta livet av en genom att blinka med hellysena?

Någon annan som delar min rädsla att köra med xenonljus på bilen utifall att någon blir hämndlysten? Utifall att de blinkar med hellysen? Utifall att man tappar synfältet och just då råkar en älg fara över vägen och man inte ser den? Eller utifall att man kör ner i diket? Lyckliga mig som åker med min fästman som har "bensin i blodet" och behärskar fordonet bra.

Ville bara säga det och att jag lever. Njuter av vårt hus och planerar inte att renovera eller köpa någon inredning på ett tag. Kanske tipsar jag er då och då om någon produkt.. Men för det mesta kanske jag skriver en rad eller två om livet och allt dess goda och onda delar =D


Kommentarer
Postat av: Liw

Hehe, ingen fara :)

2008-09-02 @ 21:18:21
URL: http://hilleshog.blogg.se/
Postat av: Bodil

Ett tips! Kolla ljusinställningen på bilen. Kanske har ni era ljus för högt riktade, vilket bidrar till att ni bländar mötande bilar.

2008-09-02 @ 22:21:49
URL: http://gladjeamnen.blogg.se/
Postat av: Maria

HAHAHA härligt inlägg!

2008-09-03 @ 01:06:19
URL: http://www.hos-emen.se
Postat av: Mia

Nej det hade jag inte aning om. Kolla ljusinställningarna och se om det går att ändra.



Kram Mia

2008-09-07 @ 14:32:47
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Anki

Har också xenonlysen, känner igen problemet!! // Anki

2008-09-07 @ 15:48:02
URL: http://blogg.aftonbladet.se/11689/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0