Det går framåt

Idag har jag och Karlsson varit i lägenheten i stort sett hela dagen. Golvlister är nu på plats, ekgolv är lagt i alla rum, väggarna är målade... Nu är det köket kvar och dörrarna som ska målas om.

Vi flyttar in om ca 1,5 vecka, så fort köket är klart.. men vi kommer att flytta in våra möbler nu sakta men säkert... att flytta från hus till lägenhet innebär ju att man måste skära ner på sina tillhörigheter.. och detta lär ju bli ett roligt projekt.. INTE!!

TV:n är nu på plats iaf =) varför Karlsson hade så bråttom att få upp den i lägenheten vet jag inte.. Ja justet, bordet och stolarna på balkongen också...

Jag är helt slut i kroppen nu och enda anledningen till att jag fortfarande är vaken så här dags är att jag tvättar =/
Imorgon ska jag upp tidigt igen och bege mig till lägenheten.. denna gången själv.. Jag har fått lite lagom roliga uppgifter som att putsa fönstrena och rengöra badrummet, åka till återvinningscentralen med skräp och måla elementen..

Det fick bli bilder med mobilkameran idag. Det nya golvet ligger under skyddspapper så att hantverkarna inte ska få sig en snyting för repade golv.. inte ens jag har sett hur det ser ut där under.


Kommentarer
Postat av: Inspirera Mera

Vad duktiga ni är! Hoppas lite av er energi smittar av sig så jag får något gjort idag :)

Kram Sandra

2009-05-11 @ 13:03:27
URL: http://inspireramera.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0